自由報料

跳至

首頁
12345...14

尾頁

別墅

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

Hi, 各位
我取出背後隔住電源的咭片, 再按重設都冇反應嘅, 係咪壞咗呀??? 但係新架喎

大宅

我唔知,問下個女先
曉彤&曉陽~

大宅

畀面勳章

Charlotte_mom,

Thank you so much for your posting.

Bye,
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

大宅

我買 $14X .....

martha.bb 寫道:
$169.9貴左,我買$150度乍

thank you Charlotte_mom

大宅

最新消息~29/08
有多:1,2[3張],3,4,5,8[2張],13,22,23,25[2張],29[2張],31[2張],35 :-(
欠7,14,16 幫朋友問埋,欠7,12,15,17,18

曉彤&曉陽~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

鬼叫我住鬧市....買個橙都貴d, 真係唔抵 :-(

大宅

畀面勳章

阿切,

$14X.-咁平,可吾可以話我知係邊樹買?
阿切 寫道:
我買 $14X .....

[quote]

thank you Charlotte_mom
[/quote]
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

大宅

我係沙田新城市三期地下間玩具舖買 !!

jjhwong 寫道:
阿切,

$14X.-咁平,可吾可以話我知係邊樹買?

大宅

update ~~

多出 : 1 (2張) / 2 / 3 / 4(2張) / 5(2張) /21(2張)

欠1張 : 11 / 17 / 18 / 19 / 20

欠2張 : 6 / 7 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

大宅

最新消息~31/08
有多:1,2[3張],3,4,5,8[2張],13,22,23,25[2張],29[2張],31[2張],35 :-(

?-( ?-( 11~19號咁難中既
曉彤&曉陽~

大宅

星期六我會買多最後2包,希望中啦!
曉彤&曉陽~

複式洋房

你們係那裏買呀?好平,請提供.

大宅

poonwai,
我在天水圍買的 :-P
曉彤&曉陽~

大宅

最新消息~31/08
有多:1,2[3張],3,4,5,8,25,29,31:-(
曉彤&曉陽~

大宅

我 d 女行反斗城 .... 見到個套裙 .... 對眼 ... 發哂光 我同佢地講 ... "你地咪傻啦, 套裙我一定唔會買 ... 就算有人送俾你 ... 我都唔會俾你地著 .... 你地著左就唔好拖我 ... 我唔識你地 "

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

哈哈哈
有次我隻c6, 應承俾個女著條tinkerbell裙去同學仔生日會
我個女就拎住支神仙棒fing fing下, 我呀, 拖住佢幾想

大宅

:-( 今日買左2包先中no.16,$30買1張咭

玩具店老細話就係咁難中,所以d小朋友儲卡儲到發癲,
我話:做亞媽嗰個仲癲至真 :evil:
曉彤&曉陽~

大宅

我今日同 d 女行左大半個大埔 .... 都無咭買到 .... 間間都無 .... 真係 .... 難為了佢阿媽

大宅

阿切
等我明午4.00pm post番至update既no.卡比你look look
曉彤&曉陽~

大宅

有多1,2,3,4,5,8{2張},9,23,24,25{3張},29{2張},31{2張},35

欠7&14 :-(
曉彤&曉陽~

首頁
12345...14

尾頁

跳至