自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

hi 各位媽咪,
收到幾位媽咪的pm, 想我出讓多出的咭, 真係唔好意思, 其實我無打算將d咭出讓及唔想有任何金錢交易. 因d咭是囡囡的, 我徵詢過她, 她獨欠的no.15, 願以3張咭換1張, 若其他BK媽咪沒有多出no.15交換, 她都沒所謂, 她會將多出的咭送給她表妹及同學仔分享的, 多謝各位媽咪, 希望各位囡囡也能快集齊其他咭.

金豬媽媽 寫道:
各位媽咪,

徵求no. 15 一張.
我有no.: 1-4, 7-11, 18-36 多出.
想以咭換咭交換, 可以任何3張咭交換1張no.15, 不想以金錢或郵票等交換. 如有興趣請pm我, 謝謝.

大宅

PANCO

PLS CHECK PM
我家有位小主人

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大家如有以下的咭多出來, 可否出條件讓給我?

我還欠以下的咭:no.6,7,12,13,14,15,16,17,18,20,23,24,27,28,29,34.

我有多出的咭如下:
2, 5, 11, 19, 26, 32, 36.

唔該晒!
綽盈媽咪 ;-)

複式洋房

大家集齊沒?

水晶宮

還欠光之美少女咭 number 12 及 15, 若有多出, 可提出交換條件, 謝謝!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

請教各位精明的媽咪:loveliness: ,小女生日要求我買一部光之美少女,上星期問過樂富吉x島,佢地未有貨,請問我仲可以去邊樹揾呢? 我仲有幾日時間去買咋

大宅

各位靚媽咪,我剛買了部機俾亞囡,但没有其他咭,請問妳地有冇多餘咭可以平讓俾我呢!

原文章由 Yingmom 於 07-7-15 00:06 發表
請教各位精明的媽咪:loveliness: ,小女生日要求我買一部光之美少女,上星期問過樂富吉x島,佢地未有貨,請問我仲可以去邊樹揾呢? 我仲有幾日時間去買咋

大宅

光之美少女咭

小女尚欠六張,分別是06,12,13,14,15,20號。如有靚媽咪多出此等號碼咭,請PM我告知交換條件及方法。
謝謝!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

哎呀, 我有金錢交易tim
不過我都只係用$1.4郵票交換, 算賺返d"油水"啦
順便一提, 我有多: 01,02,03,04,05,08,09,10,11,16,17,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36
欠:19,20
quote]原文章由 金,豬媽媽 於 07-5-21 16:26 發表
hi 各位媽咪,
收到幾位媽咪的pm, 想我出讓多出的咭, 真係唔好意思, 其實我無打算將d咭出讓及唔想有任何金錢交易. 因d咭是囡囡的, 我徵詢過她, 她獨欠的no.15, 願以,3張咭換1張, 若其他BK媽咪沒有多出no.15交換 ... [/quote],,

[ 本文章最後由 Charlotte_mom 於 07-7-19 17:46 編輯 ]

大宅

我囡囡有以下card多 :

02,03,05,23,25,29

有興趣可pm我.

如有love&berry version 4的card, 可交換.
Pretty Princess Petite Prince

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Charlotte_mom
pls check pm. thanks.
原文章由 Charlotte_mom 於 07-7-19 17:42 發表
哎呀, 我有金錢交易tim
不過我都只係用$1.4郵票交換, 算賺返d"油水"啦
順便一提, 我有多: 01,02,03,04,05,08,09,10,11,16,17,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36
欠:19,20
quote]原文章由 ...
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

Charlotte_mom
Please check pm again.
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

小女還欠一些咭, 如有以下的咭, 可否出條件讓出/交換?? 謝謝!

還欠以下的咭:
no.6, 7, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 20

多出以下的咭:
no.3, 5, 11, 26, 32, 36
綽盈媽咪 ;-)

別墅

我都係啱啱買左部給我女, 入面係5張基本生活所需之卡, 估估下都識玩, 但係我女問點樣同佢傾計喎? 係唔係真係可以輸入d 字呀
有冇人可以教下我?-(

原文章由 yuyu62 於 07-3-3 12:37 發表
lyanlyan3

遇到sad用#2令佢開心返,之後就沒野,餵吓佢食野or同佢傾吓,如果有遊戲卡就可以玩遊戲,就咁喎..,總之睇吓有咩需要,就用邊張卡
--------------------------
update ~~

我想徵 ...

男爵府

小女還欠一些咭, 如有以下的咭, 可否出條件讓出/交換?? 謝謝!

還欠以下的咭:
no.6, 7, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 20

多出以下的咭:
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

還欠以下的咭:

多出以下的咭:
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

還欠以下的咭:

多出以下的咭:

綽盈媽咪 ;-)

男爵府

還欠以下的咭:

多出以下的咭:
綽盈媽咪 ;-)

大宅

原文章由 金豬媽媽 於 07-5-21 16:26 發表
hi 各位媽咪,
收到幾位媽咪的pm, 想我出讓多出的咭, 真係唔好意思, 其實我無打算將d咭出讓及唔想有任何金錢交易. 因d咭是囡囡的, 我徵詢過她, 她獨欠的no.15, 願以3張咭換1張, 若其他BK媽咪沒有多出no.15交換, 她都 ...

Hello, 各位媽咪

本人希望各位有多的咭可以出讓給我 ?
因朋友送給我囡囡只有幾張咭, 現在想買都買不到 !

HCPOON
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

大宅

各位,

我想交換 :

有多 : 2,3,4,5,8,9,10,11,17,19,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,34,35,36

想要 : 12,13,14,15,20,29

有興趣可pm我 !

HCPOON
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

首頁

尾頁

跳至