想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

6周可以在肚皮照到bb心跳未?

thx!!
bb3805

別墅

Re: 6周可以在肚皮照到bb心跳未?

唉~我本身睇緊中e安胎的,但近二日發覺個肚好大(好似4,5個月咁),中e就叫我去化驗所照下(只照肚皮),點知佢話:你冇bb,瘤就有二粒(本身係有).搞到我依家好驚添.
bb3805

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

嗄~~ 唔係掛 咁個2粒瘤係咪大左?? 但中醫唔係都打到喜脈?? 穩鎮D 睇過第2個醫生~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我上星期去照超聲波都有2粒小水瘤

別墅

好似大左,0.7x1.9 :-(
bb3805

別墅

個化驗師重話如果有就一定睇到,你應該冇,我問太細會唔會睇唔到,佢係咁講有就一定睇到,我話個中e都診斷到啦,佢話,個中e你話有佢咪話有囉,唉~~我只好等馮e生放完假返黎先算啦
:-(
bb3805

別墅

miffymiffy 寫道:
我上星期去照超聲波都有2粒小水瘤

唔洗驚e生話好平常,好多人都有
bb3805

大宅

你唔係已經在e生處 confirm 左 bingo 嗎??
過左甘多日, 棒棒的結果如何? 定d, 唔駛甘擔心!!

瑪瑙宮

但你已經無M黎, 同埋用曼仔 check 左係有喎
唔好咁擔心住, 小心身體呀

別墅

你們誤會了,我依家講緊的係,因為我個肚好似人o地4-5個月咁,我個中e叫我去化驗所照下(在肚皮照),而西e就放緊大假要下星期一先返工,上次都係西e照到胎long的
bb3805

別墅

可能年頭單唔開心野令到我好驚囉
bb3805

瑪瑙宮

不如你等西醫啦~~ 化驗所好似好求其咁.
你而家要小心D 呀

侯爵府

Daisyboris:

我上次 7w去見醫生, 醫生先用肚照. 佢話 "睇唔到喎!" 我老公係出邊已經心冷左半. 後來醫生改用陰照, 一放入去就見到亞b同心跳. 佢先得個 0.4xcm 肚照實照唔到. 你都係等你個婦產科醫生用你再照多次喇!

別墅

聽到你o地咁講我安心好多,多謝晒
bb3805

別墅

jjwmkk,
其實我上星期在婦產科醫生度照過,已有0.3cm胎long了.
bb3805

首頁

尾頁

跳至