影視娛樂

跳至

首頁
45678...47

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

心心媽 發表於 13-4-3 10:08
第八集已經講到殺亞爸個真兇, 香又得留咁少, 之後劇情既發展會係點呢? ...
我覺得結局可能會還原一切,因為歷史是不應該被改變的

大宅

引用:Quote:心心媽+發表於+13-4-3+10:08+第八集

原帖由 wyl 於 13-04-03 發表
哇,剛睇完第7集緊張到不得了,最衰無時間睇吾到第八集。

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:juicy媽+發表於+13-4-3+08:34+請問係

原帖由 YuYuMother 於 13-04-03 發表
我係 “快手” download,“千尋” 都有。
Thanks!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:心心媽+發表於+13-4-3+10:08+第八集

原帖由 wyl 於 13-04-03 發表
但其實善宇自己既人生應該都比哥哥改寫過,究竟邊段人生先係原本最初最真實架呢?

珍珠宮

請問係“快手”及“千尋”download 係咪手機版呀?
如果係楓林網及線上看TV係電腦版呢?

水晶宮

引用:請問係“快手”及“千尋”download+係咪手

原帖由 xp 於 13-04-03 發表
如果係楓林網及線上看TV係電腦版呢? ...
吓? 乜有分別咩?

xp  我係新手,唔好比我嚇親,即係話全部都可以download落手機嚟睇  發表於 13-4-3 13:31

侯爵府

引用:請問係“快手”及“千尋”download+係咪手

原帖由 xp 於 13-04-03 發表
如果係楓林網及線上看TV係電腦版呢? ...
戲無分手機版、電腦版。

YuYuMother  xp, 我嚇親係話自己咋。以為睇左咁耐都唔知有分手機版同電腦版。  發表於 13-4-4 08:07
xp  唔識咪問囉,咁都嚇親!  發表於 13-4-3 23:08
YuYuMother  係囉,我都無聽過,嚇親添。  發表於 13-4-3 19:57

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

YuYuMother 發表於 13-4-3 11:30
但其實善宇自己既人生應該都比哥哥改寫過,究竟邊段人生先係原本最初最真實架呢?

...

第八集最後一幕,敏英問為什麼總是叫我朱敏英?善宇說你是朱敏英只是你記不起來,然後流著淚看着敏英。哇~~我的眼淚也跟著流這劇是不是史上第一齣男主角在第九集就死了的劇?《仁顯》的編劇真不愧為神編,看得人透不過氣來。不知道善宇死後是敏英還是韓教授穿回過去改變歷史?還剩兩枝香,應該沒被燒毀的,完全猜不透神編會怎樣編下去

大宅

wyl 發表於 13-4-3 19:47
第八集最後一幕,敏英問為什麼總是叫我朱敏英?善宇說你是朱敏英只是你記不起來,然後流著淚看着敏英。哇 ...
剛睇完第八集真的很緊張mouth:, 當善宇同敏英講個番說話覺得善宇好慘, 敏英變左自己姪女已經慘仲要知道係自己哥哥殺左爸爸真係好痛苦
第九集預告話善宇死左仲剩兩支香, 我見佢只係留底一支係1992即係仲有一支甘去左邊呢, 呢個編劇真的估佢唔到呀!!!真係緊張死人啦。

侯爵府

回覆:NINE:九回時間旅行

真是完全估唔到會點發展,8集已經知道哂過去的秘密,男主又要病到死,究竟會點呢?

大宅

引用:真是完全估唔到會點發展,8集已經知道哂過

原帖由 Fion_Chan 於 13-04-04 發表
真是完全估唔到會點發展,8集已經知道哂過去的秘密,男主又要病到死,究竟會點呢?

...
係啦! 甘快就知道個秘密之後劇情唔知點發展,好期待。

YuYuMother  早晨,你咁早起身?  發表於 13-4-4 08:08

珍珠宮

善宇同正宇喺電話度講哥哥搶走佢的一切,留下九枝香帶他回到過去知悉一切秘密破壞他的人生時,正宇好像一點也沒有驚訝也沒有問是什麼意思,我覺得佢應該係知道九枝香的秘密。諗諗吓除咗敏英同韓教授外,仲有一個可能係正宇由於弟弟死咗,良心不安,決定回到過去還原一切。

珍珠宮

造得好美的簽(轉自貼吧):

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

下集已經講善宇死, 真係好期待之後的發展,緊張......
綽盈媽咪 ;-)

別墅

呢套真係好好睇。有意思

綽盈媽咪    發表於 13-4-5 11:40

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+xp+於+13-04-03+發表請問係“

原帖由 YuYuMother 於 13-04-03 發表
吓? 乜有分別咩?
請問"千尋",表示緩存失敗的話,是否要刪除,重新缓存?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+13-04-03+發表

原帖由 juicy媽 於 13-04-05 發表
請問"千尋",表示緩存失敗的話,是否要刪除,重新缓存?
我唔記得有無制按重新緩存,如有按呢個就得。如果唔係,最簡單直接既方法就係刪除再重新下載。

珍珠宮

回覆:YuYuMother 的帖子

thanks, 再試過!

水晶宮

引用:thanks,+再試過!

原帖由 juicy媽 於 13-04-05 發表
thanks, 再試過!
我用開“快手”,你都可以試下,方便多劇又更新得快。

水晶宮

睇完第五集,善宇回想新婚蜜月旅行,我個心都跟住痛埋一份。

首頁
45678...47

尾頁

跳至