影視娛樂

跳至

首頁
34567...47

尾頁

侯爵府

回覆:NINE:九回時間旅行

呢套啱我 睇,編劇真係掂,我鍾意那種估佢唔到的觀影感覺。那少年善宇都好靚仔輪廓分明。我覺得韓劇找少年演員都好認真,總會與成年演員有幾分相似,連大嫂角色的後生版都與中年版一樣面圓圓。

侯爵府

引用:回覆+wyl+的帖子 這兩集又些亂丶但看你寫

原帖由 cheungcheung 於 13-03-28 發表
回覆 wyl 的帖子

這兩集又些亂丶但看你寫後多些明白。
我其實正正鍾意呢種有些亂的插敍的講故事方式,不落俗套。其實呢套已經用了字幕講時間、又或以昏黃色調代表過去來區分,已經好易明。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fion_Chan 發表於 13-3-30 03:29
我其實正正鍾意呢種有些亂的插敍的講故事方式,不落俗套。其實呢套已經用了字幕講時間、又或以昏黃色調代表 ...

午安呀!
呢套真係好睇!節奏緊湊,令你好快投入,一路諗之後會發生咩事,有咩改變。

男爵府

我睇到第5集咋,要慢慢嘆暫時男1都幾慘,救返阿哥但冇左個女朋友

大宅

回覆:rachel97 的帖子

睇呢d劇要好留心睇如果吾係真係吾知講咩。

珍珠宮

我覺得個女主角有啲似文頌嫻,原來做過對我說說謊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

xp 發表於 13-4-1 16:38
我有睇過《對我說謊試試看》又真係冇留意有佢喎

xp  佢做玄啟俊之前個女友,但係呢套個LOOK後生啲  發表於 13-4-1 17:01

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

韓社上的大家來找碴,放這邊與大家分享:

疑點一:死亡前的黑影,是誰?是當下的人,還是有20年後再回去的人?
疑點二:哥哥死時的照片,全是背面,是因為怕腐爛嚴重,不嚇人不秀出來,還是死的根本不是哥哥?
疑點三:父親的死,就像大家猜的可能是哥哥造成?母親受了什麼大的刺激,沈默至今
疑點四:院長是否也知道香的存在,故一知道哥哥死了,就先急著調查。是否今日的成就,也是有香,把20年後的科技,回去告訴了自已,回去成就事業的顛峰?還是曾救過自己老婆的人,也是他?當年疑似勾結廠商,是因為老婆生病,不得已而為之?
疑點五:醫生的知情,是否也會嚮往,有想要改變的人生?或是,再最後的關鍵,回去想幫忙改變?而在香的使用上插一腳!
疑點六:若有此香,應該還有其他的,切好時間回去找藏香的人?或是透漏清息給哥哥的人?

珍珠宮

YuYuMother  女主雖然唔靚,但越睇越順眼,望落幾舒服。  發表於 13-4-2 07:21

珍珠宮

Natthew - 哦,拜托(Nine OST Part.3)
Natthew-哦拜託@youmaker
http://www.youmaker.com/video/svb5-d6a18d8bf5f24d8294205490c65fdce0001.html

YuYuMother    發表於 13-4-2 07:19

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

追緊e套~~~越黎越緊張

男主知道爸爸死因之後會點做呢

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我覺得個女主角有啲似文頌嫻,原來做過對我

原帖由 xp 於 13-04-01 發表
我都覺得似。

男爵府

好好睇呀,好緊張,竟然係阿哥殺死阿爸,男1好可憐

大宅

好睇

[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

大宅

引用:好好睇呀,好緊張,竟然係阿哥殺死阿爸,男

原帖由 rachel97 於 13-04-02 發表
好好睇呀,好緊張,竟然係阿哥殺死阿爸,男1好可憐
dl左第7集未睇,明天dl埋第八集至睇。

水晶宮

yc_bb 發表於 13-4-3 00:48
dl左第7集未睇,明天dl埋第八集至睇。
yc_bb,
我呢幾日好忙,仲睇緊第五集咋!

醫生朋友真慘,佢受唔住刺激就黎癲啦!如果再改多幾次歷史我估佢真係癩都似!mouth:

善宇反而好冷靜喎?今日繼續努力睇埋先。

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

請問係邊度可以download?

水晶宮

juicy媽 發表於 13-4-3 08:34
請問係邊度可以download?
我係 “快手” download,“千尋” 都有。

大宅

引用:Quote:yc_bb+發表於+13-4-3+00:48+dl左第7

原帖由 YuYuMother 於 13-04-03 發表
yc_bb,
我呢幾日好忙,仲睇緊第五集咋!
下星期仲忙要追三套 九家之書,當男人戀愛時同埋呢套。我未dl第8集,一陣dl埋。
醫生朋友真係頂吾住再整多次真係癲都似,善宇因為想救爸爸所以至甘定。

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

第八集已經講到殺亞爸個真兇, 香又得留咁少, 之後劇情既發展會係點呢?

首頁
34567...47

尾頁

跳至