在職全職

跳至

首頁
45678...10

尾頁

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

SANDY >>

其實我諗都唔係天真既........
有時在議會上 , 總要有一些唔同階層既人去給意見. 去作平衡. 既然演得出色 , 投其所好要她講下意見也問題不大啦 ........

而我地的汪亞姐就C啦  .....??? !!!

[size=x-large]明白勒,即係知識在於深,唔係在於闊,只知而一知半解係唔夠,係咪咁解?真係有深度,要解畫添。

[size=x-large]對 .對...對 ....
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

而家呢份工係有一男同事係 [size=medium]煙剷

自從返工後, 日日我都好頭暈. 回家都係這樣.
跟老公講後, 以為自己身子差左添.
原來是日日吸左[size=x-large]二手煙所致.

都唔知個男同事會唔會變 [size=x-large]難忍

昨天沒有精神入黎 bk 跟係你地傾 .
遲少少佢會回公司 , 我又要 避開啦.

男爵府

sandy >>
你就好 啦.........

今次守得雲 開

car-long >>
好正 !

多謝介紹....

昨天同程程睇醫生, 見到有一車仔槒檔賣清新機.
是 一些香芬加水那些果的,
好平 , 2 樣加埋 都係 400多.

abcdma >>
好辛苦 .....
monday 要買薑花擺下.

點解而家搵的工都有的麻麻地.
上一份工, 而家又係 :-(

男爵府

發生乜事 ??

11月11日 有 乜 function ?? 要 check 下喎 ?-(

男爵府

car-long 寫道:
3loks,

連張檯都細埋 ? 咁咪唔舒服 law !?

星期一至五得唔得丫 ?

carlo

CAR-LONG >>
乜乜得唔得 ?-(

3LOKS >>
我鍾意果句 < 室雅何須 大>.
雖然用於 OFFICE 唔多岩用.
< 這一句送給你 >> ...........是SAM HUI 一首金曲

男爵府

SANDY >>
都話你好文彩 

乜節都唔多知啦.......
而家的時間過得快 . 
到明年2月要諗用唔用工人了.
唔用就更加唔知是 SUMMER OR WINTER ............

VV 123 >>
不如你開一日,甚至多1,2日咁俾我地揀啦.
睇下那日多人可以 TEA...

ABCDMA >>
昨天是閑日喎 !
是帶左 C , D 去嗎 ??

男爵府

SANDY >>

衰鬼....
怕左你啦.....
以後唔再讚你啦 .

唉 !
因為昨天早上 , 岩岩出門入電梯時
正撞見一層樓的另一單位的印傭, 我入而佢出 ,
但我無即按制 CLOSE THE DOOR
但聽到 2 巴聲音是印尼話, 有一把聲仲係我工人添....
跟住就.. .

估可能見無人就招呼入屋.....

男爵府

SANDY >>
係囡囡的幼稚園有無消息話轉是非牟利團體 ??

男爵府

abcdma >>
昨天是 孔誕 , 照計全港學校放假之岩麻

睇來果個巫婆係人扮 , 所以咁驚

2 個訓覺有無咋醒

男爵府

vv 123>>

好呀.

do re me 測驗完晒....
回家再睇下個 日曆先, 仲有無特別野做先....

男爵府

頭先盒完眼訓, 而家返來 . 都係得我喎

男爵府

咪住先 ........

sandy >.
今天你放假 ??

男爵府

正呀 !

出街玩下啦.
明天 天氣凍了.......

政府係咁嫁啦.
人工年年只有 back pay.
唔係跟市場需要.

轉唔轉校 ??
轉去近屋企又有 學卷的 kind 啦........

男爵府

我家只用固定電話.

唔可以 跟 abcdma 傾

男爵府

abcedma >>

好彩 c d 去迪士尼 , 如果到 ocean 就嚇親

男爵府

SANDY >

老二已7歲半,都係50磅都無
我想肥二哥俾的肥肉過佢.

希望打波後長多的肉啦......

男爵府

3kids >>

邊到有悶親呢 !
有你係樹傾一陣, 快的去多一頁麻

而家間間小學都有壓力, 無壓力又話唔行精英制.
又講到只係俾內地來的小朋友讀 .

唉 !
如果亞仔成績有 三分二, 你試下自己收唔收貨 ???

何解今日學校去海洋公園做尊題研習兼旅行........

你不用去嗎 ???

男爵府

sandy >>
我生完老大後 , 唔知幾耐, 都係 97 磅

stella>>
得閑留幾隻字上來.

abcdma >>
女仔都係多的野講.
正常...

男爵府

各位靚媽 >>
人老左 , 唔肥返下, 好難睇

唉!
昨晚連老二都 FEVER . DO RE ME 卒之齊齊也病埋. :-( :-( :-(

男爵府

CAR-LONG>>

你唔好時時話自己肥.......
係福份黎架 :mrgreen:

3 個要朌睇醫生的 MONEY, 真係
而自己個腦意識是唔病得

首頁
45678...10

尾頁

跳至