在職全職

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

@@ee...真係幾靜下,我就話開始pack野唔得閒姐,其他人都咁靜既,hehe...大家搞緊咩呀?
係呢,ruby個bbq打算延至幾時? 聽說只可以一個月內補返.又係時候度下啦播,叫得人泥差唔多.

大宅

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

sandy講野幾時都咁幽默

大宅

LEON,
我通常都係同專賣機票既旅行社訂,叫做經濟d,我問開有幾間平既,pm比妳呀.

大宅

sandy,
好彩你夠敏捷無事咋,hk地d司機月來月唔守法,唔知點解d司機揸車咁燥,係咪真係有必要咁趕.報警好岩嫁,等佢地知警覺.
我老公揸車都鍾意快,成日話人地慢,仲笑我如果係我揸車送仔女肯定成日遲到,比老師寫手冊.

大宅

hi,,各位靚太,
今日聚會開心嗎? 再祝多次生日既靚太們

大宅

[/quote]

程媽真係好鬼 young
sandy 都係 o者, 幾時髦 :mrgreen: :mrgreen:

我最 "烏 where" 啦 :-( [/quote]

hehe..好在我無到,如果唔係肯定最老最"烏where"係我,不過我唔介意既,人老就要認,白頭髮都出到就泥蓋唔住lu,唔似你地咁"young & in".
話時話,各位靚太們,你地有無傾到個灰姑娘聚會改幾時呀,話咁快就一個月嫁啦.

大宅

sandy,abcd媽,
我地成家都追<女王教室>嫁,又真係幾好睇,邊度有特別篇睇呀,tvb會唔會播呢?

大宅

程媽,
你真係好..好..好...好有心機,我都無咁好耐性教佢地,除左第一件樣樣上下心之外,之後既2件真係無哂心機去教,真係[世上只有媽媽好.....有程媽的孩子像個寶....](學吓sandy唱腔先)
燒烤唔知deadline係幾時呢,10月第2個星期得唔得?太遲又怕小朋友測驗lu,太早10月又有2個假期,恐怕你地都family day.其實最緊要係場地主人家ruby幾時得呢?因為要佢book場

car-long,alice,sandy,程媽,
係我要羨慕你地又後生又靚至真^^ :cry:

大宅

LEON,
恭喜哂妳可以脫苦海,投入全職mum大行列,其實咩職都會係有苦有樂既,但點都唔及自己睇返自己兒女表現咁實在,返左工真係好多野都睇唔到嫁.我唸返自己當年辭職都不知幾心涼,因為d辦工室政治真係好惡頂.

大宅

car-long,
哈哈,你都人老珠黃,咁我怕且已經珠灰了... :cry:

程媽,
好耐都唔見ruby影蹤,要問下佢先可以訂燒烤日子播.

sandy,
女王如果係tvb再有得播就好啦!!!

大宅

sandy,
我當然係4字先敢認老啦,睇怕你地都係3字姐 ?-(
我未算電腦高手,幫唔到你tim.我通常個window都唔敢用老翻,因為知道裝野好痳煩,一定撞版. :-|

大宅

sandy,
我都真係4張幾,而且仲係肥c9tim,早幾年都仲幾好,呢2年真係收唔到口又修唔到身 :cry:
我同個電腦店主friend,買機時佢收順d幫我裝埋.

大宅

程媽,ABCD媽,
我都想好似2姐妹,可惜一望就差一大截,似係佢個"賓賓"多d. 我個女依家12歲仲會"q"住我隻手,但我都估佢18歲就唔會理我嫁啦,所以依家會"q"返佢多d.

AEON,
岩岩第一晚free心情梗會有忐忑不安,慢慢你會慣,好enjoy唔洗返工嫁啦,不過照顧d細路一d都唔輕鬆

AK,
希望你快d搞好埋其他野,上次bbq因天雨搞唔成呀,所以都無相睇,依家要等埋ruby再約10月,有機會等埋你出泥啦.

大宅

sandy,
唔好講到自己咁苦啦,你d細路都唔算細,已經捱完一截了.
我都幾欣賞詹瑞文嫁,佢都算幾有"才華".

大宅

sandy,
教仔女真係"快樂"不知時日過嫁,勞下勞下好快佢地就大個,有毛有翼留低你...hehe
我意思係詹sir既"才華"未必個個欣賞姐,唔欣賞既人就當然唔覺得佢有"才華"啦. 不過我欣賞佢嫁.

大宅

SANDY,
睇中醫應該會有好大幫助,可能唔痛既播.
嘩...你d銀紙花碌碌,你成日有d咁搞野既pic既,好抵死呀

alice,
係播,我都忘了正日同你講tim,補祝妳生日快樂, 女人最想聽既年年都咁青春美麗

大宅

ALL,
hihi,我以為無上一排會好多頁post tim,睇來大家都忙小朋友既"學業"... 話時話,個bbq會改幾時??

sandy,
中秋來測驗又幾慘播,玩都不能盡興.. :-| 我細女都係十幾號先測,但好似無教左幾多書就測驗,感覺怪怪的.....唉,佢地普通話咁快就考聲調,上堂連老師up咩都未識聽,今次大獲啦
:-( :-(

晴媽,
你真係好勁,咩都識......

alice,
咁你想少d豆豆,就多d親熱啦.....

大宅

HELLO, HELLO, ALL,
忙左一輪,終於得閒上泥呢度啦.追唔返咁多篇tim,只知要同程媽補返句HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!

依家我pack哂d野入櫃啦,仲要同老公訓幾個星期地下,正一係家空物淨,為左爭取見多朋友幾面,呢幾日都係咁蛇出街,返屋企又比老公霸住部電腦,所以上得泥好少,大家相信都開始忙幾位千金同少爺既測驗. 咁我地既bbq聚會唔知會改到幾時呢??洗唔洗改到十一月先出泥呢??不過千祁唔好遲過11月25呀,真係好想臨走見你地一面.-)

大宅

sandy, AK,all
本來想今個星期六,但我估好多小朋友都係測驗周,包括我d仔女,雖然係走,但都唔會比佢地懶,不如約11月啦,可以就多d mummy出泥tim.咁唔知大家邊個星期六得閒呢??

大宅

all,
其實我都無所謂,就你地啦,我3個返左學之後就得閒,飲茶都好呀.

首頁
23456...8

尾頁

跳至