在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

我條佬又反口啦........亦都唔比我去做!! 怕有副作用......
佢話最多次次用袋袋~~~~

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma Club (Part 3)

唉!! 係咁架啦---男人!!
我諗到咗個女一歲, 可能都係自己去搞,,,,,費時勞動個位大人!!

男爵府

ABCD媽咪 寫道:
[quote]
alicevege 寫道:
[quote]
hinhei 寫道:
我條佬又反口啦........亦都唔比我去做!! 怕有副作用......
佢話最多次次用袋袋~~~~

唔係掛.........

"雨衣" 並 o吾 安全 bor, hinhei [/quote]
咪係....我個四仔就係衝破雨衣而面世的
@_@[/quote]

男爵府

ABCD媽咪 寫道:
先結婚,再生仔,然後仔大才拖手拍拖@_@

我都等緊.....

男爵府

car-long 寫道:
vv123 , Sandy ,

我大仔都 12 yr 啦 ! 我 72 年產品 lai 架 ! 已經三十幾 lu !

carlo

嘩......你好後生就結婚生仔.....又好後生就甩身!!

男爵府

我就真係..........有排湊啦..............

男爵府

我想問你哋幾個小朋友會唔會一齊鬧交>???

我兩個仔成日嘈交, 甚至打交............大佬好鐘意動手動腳!!唉!!!!! 係一日好多次!!

咁若三個一齊嘈......嘩!! 天呀!! 救命!!

男爵府

現在個大佬都係超錫個妹......

首頁

尾頁

跳至