在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 AKLAMY 於 07-7-22 23:39 發表
各位,
請問有冇人有興趣去Shatin City Hall 睇 香港舞蹈博覽 07, 係多個舞蹈團體演出!
Dates: 3-4 Aug starts from 7:30pm
5 Aug starts from 3pm

Ticket: $120, 90, 60 (購4張以上有 10% off), 只限3歲 ...

ak >>

甚麼舞表演 ??
8月3 日可能得.

芭蕾劇 < 天鵝湖 > 買唔到平 ticket
而家要留意 bk 有無人放 :-|
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

sandy >>
今天你 day off ??

alice>>
你 找 temp 代你 ,
早知找熟 人可能好的.

放暑假, 2 隻 monkey 上左中山.
老果隻又上埋去.

而家全屋 3 個 女人, 非常正 .

男爵府

AK >

其實我好係少上 大陸
係唔鍾意果隻.
BUT 上 呢的咁多港人上去
應該好的

話時話
我都想在沙田睇
出 TS. 都係麻麻
?-(

[ 本文章最後由 HPChingchingma 於 07-8-17 21:06 編輯 ]

男爵府

原文章由 SandyKL 於 07-8-20 23:41 發表
愛麗斯:

可能條友諗住大不了咪做番補習,一樣咁搵錢。ABCD媽講得對,最緊要係自己,唔好嬲親,影響到個BB既情緒,第時難湊d架。

唔好嬲親自己呢句野真係高難度.

唔止講就容易. 寫都好都易.

而家做野, 邊樹得呀

唯有搵地方呻咋

男爵府

ALICE

我個C6又係咁, 一講親返工的野又係話 < 唔好做 >

我家都叫希多年工作經驗.
都頂唔順而家BOSS 介紹來做的 PURCHASING MANAGER.
其實呢個位是空降. 原先是 PMC MANAGER 睇埋.

有一次跟 VENDOR 講得唔清唔楚.
人地要我地幫手將物料上大陸.
人家己來物料到我 OFFICE
佢又話要收人家 $
其實我地本身都要上料嫁.
跟本唔駛另外收人地 上大陸的 運費.

佢嘈完就叫我乜都話唔知.
呢個女人真潤腸 . 我地打工又點可講唔知.
人家就不停 CAL我
問佢地的物料如果未上大陸
就取回..

我跟佢講
拖得幾耐

點鬼倨知呢條潤腸居然講 ..
我條氣唔順...
係要玩佢.

你玩你個事. 要我做替死鬼.

仲有好多野......
一句講晒, 無料到. 扮晒野..........

真係都好服自己
舊時份工都可以做左 10 年 有多

男爵府

各位親愛

好久沒有上來.
現在心情己好好了.
爸爸的位亦己落實, 兄弟姐妹意見也一致了. 安落了.

男爵府

各位靚媽, 報名啦~~~ 3-kids MaMa Club Gathering
日期: 07 年 11 月 24 日 (六)
時間: 約 2:30 pm
地點: 龍堡酒店 (佐敦童軍總會隔離)
活動: tea buffet

出席靚媽~~~
1. 愛麗斯 (一大一小) ...

2. SandyKL (一大一小)
3. hjm mom (一大一小)
4. AKLAMY (未定帶幾多隻出黎, 我好勁架, 有時可以一拖3的)
5. 程媽 (一大一小)

呢幾日好似係 sandy 的 b day喎

我有提意不如搵一日去 <學抖 > 的香薰園玩.
入場 $5.00 . 可以 bbq . 真係好好玩.
又可以 <搓車 >係果到可以泊車 . 係免費.

男爵府

Alice >

係喎!
bb女 定 bb 仔 ??

Candy 就我搵佢啦...

Sandy >
開頭 2 星期訓唔著覺......
而家好好多.
亞媽果邊得返一個.
SATURDAY , SAUNDAY 要返一返亞媽果樹去.

男爵府

早晨.......

找到 candy, 她說唔得閑. 情況就好似 3kids一樣 . 
帶亞女去學野呀.

Sandy >>
好呀..
去左 1124 果個先,
哎呀.....
無拿拿講 si see 嫁

薰衣草園如何去, 那天再講.
果樹好岩我地有 3 個既家庭去玩.
可以在粉嶺火車站坐 52B去.而火車站有個亞頭站長 ,
如果見到多人,會即刻調車給坐去的.車程好快.

ALICE >>
好 2 對 女子〕

首頁

尾頁

跳至