在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 hjm 於 07-10-14 00:34 發表
FOr the tea bufet, am I the only "new comer"?? I'm embarrassed now....

ng 係啦, hjm mom. 我地都未見過 ak
上次就真係得我係 new comer
但大家好 nice ka (讚埋自己添 )
ng 駛擔心 wor :)
bare in mind we are always on your sides

琥珀宮

程媽:

你仲有同Candy聯絡呀?講起都好耐唔見佢係度發言勒。

我阿媽份人睇得好開,佢復原比我更快(阿爸出殯之後,情緒已恢復),生活圈子擴得更大,成日去旅行。不過佢果時有我地幾個同住,所以好d掛。

原文章由 HPChingchingma 於 07-10-13 10:07 發表
Alice >

係喎!
bb女 定 bb 仔 ??

Candy 就我搵佢啦...

Sandy >
開頭 2 星期訓唔著覺......
而家好好多.
亞媽果邊得返一個.
SATURDAY , SAUNDAY 要返一返亞媽果樹去. ...

琥珀宮

hjm,

唔洗驚喎,我地唔係網上騙子,你唔洗慌會有人呃你喎。 尷尬? 一次生,二次熟啫,嘿嘿嘿!!!!

原文章由 hjm 於 07-10-14 00:34 發表
FOr the tea bufet, am I the only "new comer"?? I'm embarrassed now....

男爵府

早晨.......

找到 candy, 她說唔得閑. 情況就好似 3kids一樣 . 
帶亞女去學野呀.

Sandy >>
好呀..
去左 1124 果個先,
哎呀.....
無拿拿講 si see 嫁

薰衣草園如何去, 那天再講.
果樹好岩我地有 3 個既家庭去玩.
可以在粉嶺火車站坐 52B去.而火車站有個亞頭站長 ,
如果見到多人,會即刻調車給坐去的.車程好快.

ALICE >>
好 2 對 女子〕

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

Thank you for the warm welcomes!!!

I haven't met parents from the webs for a long time...used to go for another one but didn't continue probably since 2 years ago.

Will be really nice to see you all!!! Thank you!

I'm interested about the country farm you talked about too...yes let's plan for it!

琥珀宮

程媽:

佢忙得咁交關架?吖,係喎,我三老細果日都要上芭蕾舞堂,去到1點45分,所以可能會遲少少,睇下點先,如果安排到,可能我出黎先,等工人湊佢出黎。

薰衣草聽落真係好吸引,到時都唔知洗唔洗做單身媽咪,我老公下星期調職去新位,要輪更啦。

原文章由 HPChingchingma 於 07-10-15 09:39 發表
早晨.......

找到 candy, 她說唔得閑. 情況就好似 3kids一樣 . 
帶亞女去學野呀.

Sandy >>
好呀..
去左 1124 果個先,
哎呀.....
無拿拿講 si see 嫁

薰衣草園如何去, 那天再講.
果樹好岩我地有 3 個既家庭去玩.
可以在 ...

琥珀宮

hjm,

咪咁客氣啦!

原文章由 hjm 於 07-10-15 21:22 發表
Thank you for the warm welcomes!!!

I haven't met parents from the webs for a long time...used to go for another one but didn't continue probably since 2 years ago.

Will be really nice to see you all ...

琥珀宮

各位:

開左3-kids Ma Ma Club (Part 4)啦,大家入去果處繼續啦!

首頁

尾頁

跳至