跳至

首頁
34567...84

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 41

[size=large]YES~~and 决心

二當家 寫道:
二代,
你真係好心急要廋.

大宅

二代,
真o的.....信我啦....我估你要回復100唔難.

男爵府

二當家,
o甘我呢?

大宅

Good Morning ~~~

2代,
re : ballet
睇睇after lunch d 天氣先決定
100lb.......你同多d尋日班阿太食lunch應該可以瘦快d....個個都好似練仙咁, 食幾啖就停口 (except me)..

2當家,
d人好偏激

3,
食丫食丫大肚婆, 自己又肥多d, 細b又肥多d, 幾好呀~

puppy,
join mud 都係假, 最緊要係有人睇仔mah ~~

大宅

mike,
你o咩呀....你首先原成你o的責任先:

第一:等身子好番,
第二:開早班.....
第三:成功後,好好安胎
第四:生完後,坐完月,先慢慢講. :lol:

男爵府

二當家,
tks
點解今日你2位公子在家,你都可以online o甘耐?

大宅

二代,

你千奇唔好同我食lunch,我超大食.

yanyu-mama 寫道:
100lb.......你同多d尋日班阿太食lunch應該可以瘦快d....個個都好似練仙咁, 食幾啖就停口 (except me)..

大宅

2當家,
me too, 平時o係屋企就食好少, 一出街就失控

2代,
上次幫你整甲個姐姐叫 Liz

大宅

mike,
因為我家兩位公子越來越乖.....
其實今日得我一個炸,佢地兩個會一齊玩,我無必要加入姐,當然佢地會爭吵(但唔會打架),我就用隻眼超超,佢地多數會是但一個讓步,如是者我會一路做o下家務,一路上o下網,一路"喝"o下佢地.....

大宅

我同你唔同......我響屋企都失控.

yanyu-mama 寫道:
2當家,
me too, 平時o係屋企就食好少, 一出街就失控

大宅

2當家,
are you 晒命, skinny !?

2代,
差d唔記得, 夾仔檔唔見左 (流動的), 無得買loo :cry:

大宅

yu-ma,
點敢,我只得個"廋"字,無身材可言! :-(

兩個仔開始失控.byebye先.

男爵府

二當家,
都話d o靚仔o吾讚得......

二當家 寫道:
兩個仔開始失控.byebye先.

二當家 寫道:
因為我家兩位公子越來越乖.....

大宅

好掛住大家,唔得閒都要蛇上黎一陣先

伯爵府

mike

lok 少 lei 張 pic 靚仔好多

塊面真係好尖 ar!!

bmf
u & me. . . seems like movie adv.

大宅

mike,
loklok家陣幾多磅呀,好似廋左好多咁嘅

benben,
呢期我家兩隻生番好like Keroro 嘛

大宅

我又要撇啦,去預備午飯lu

男爵府

bmf,
撇得咁快呀...食完lunch再上過啦

二代,
嗚...嗚...我琴日買左支AA都"痴"唔番個夾,送唔到比karrie啦.等下次見到再買過比佢啦. (乜AA""痴"唔到d膠咩 ?-( )

yuma,
遲d yy返pm,咁你朝早會唔會"橙"佢起身 or 由得佢訓 ? 其實佢返pm,你咪仲多時間用 :mrgreen:

大宅

3,
佢最遲都係9am就起身 (呢排又回復8am, 有時7:30am ), 唔洗剷......

朝早係4萬最忙o既時間, 吸塵拖地煮粥+煮飯, 以前YY返am.....佢可以一邊睇B一邊做, 我可以yoga, MT, 買餸, 睇報紙...etc 下晝又可以鼠出去 (eg 整甲), 4萬無野做可以一個睇兩個..

第時YY 返pm...am 我一定要stay home因為4萬真係攪唔掂....我淨係得個pm 係自己時間, 最慘係cali 大部分o既yoga class 都係o係am :-(

子爵府

yuma
then you may consider about Pure la.. see their schedule in TST, so many classes in the afternoon.
Pure - TST

But any contract with Cali?

yuma, 2doy
re : Ballet today
no change, have to go even no. 3.

首頁
34567...84

尾頁

跳至