跳至

首頁
23456...84

尾頁

伯爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 41

甘 c 大風. . 又大雨. . .都唔掛 No. 8!!

even container 都吹 lum lar!! :evil:

good morning. . . .!!

2 dongka
有甘既事. . . .luen up 野?
等我有時間都去 8 下先

子爵府

puppy
re : no support from hubby
not only your hubby ar... my hubby said no need to go too frequently, he said no family warm ar!!! I told me I only use early morning time 7.15-8.15am, they're still sleeping... !!!

大宅

pink,
細粒唔要緊,最緊要健康.增肥~~~~我兩個仔基本上食o的都一樣,都叫做食得幾好,但一個"了"o的,一個就fat fat地,睇開少少啦.

benben & puppy,
你地過去look look,評評理!!!

子爵府

all..
re : thin
maybe try a milk call 'Bo Yee + Ying So', I heard from Dr. that can let child to gain lbs. My friend she gives her daughter 1-2 meals per day, cos the child doesn't like to eat.

大宅

puppy,

我支持你o下.

puppy 寫道:
rabbit
前晚同hubby講....不如cancel左fitness first 之後join yoga only都好bor﹐不過佢一句就話﹐唔好la﹐你咪又係得個join ﹐好似比佢睇死﹐一d都唔支持我

大宅

rabbit,
我都買左Bo Yee + Ying So比lunlun飲﹐但未試﹐唔知佢鐘唔鐘意個味。
yoga。。。。。我同你相反﹐我hubby其實想我去玩多d(包括其他野)﹐但我衰在放唔底d仔﹐佢就話我唔arrange姐﹐你hubby就話你去得太多....oh

二當家
一陣過佢睇。

男爵府

puppy,
咁就唔好比你老公睇死,一於去做做做 :mrgreen:

rabbit,
我覺得你已係一個入得kitchen,出得廳堂的靚女媽咪啦,你老公仲yim3yim4
unun你方便先買啦,我家都有2條.不過我突然好想食紅棗糖,如你ok幫我買定包,到時比un我時比埋我得嗎 :mrgreen:

二當家,
oh...你2個仔都逃學 我就唔會啦,今朝雖好大雨,我都照叫工人帶cc去返pg,最多著多件雨褸 :mrgreen:

yuma,
yeah...你好耐都冇同我地lunch 咁快d加入我地lunch行列啦

小王子,
工人錫琛琛好過唔理佢丫 :wink: 4月camp咁多fd睇住,邊有心情造人呀

男爵府

Morning~

二當家,
弟弟今日幼兒中心開學?!弟弟o吾係讀宣道o羊?

大宅

3,

你+陣大晒架o勒....你仲有o的乜想食添.

happy3 寫道:
rabbit,
unun你方便先買啦,我家都有2條.不過我突然好想食紅棗糖,如你ok幫我買定包,到時比un我時比埋我得嗎 :mrgreen:

子爵府

re : candies
if you can't wait, you can buy it in Welcome la...

re : 入得kitchen
I can't ga... only like to wash the dishes!
my hubby said now I'm thin la... no need to do too much la... I told him I'm not only for weight loss, I want to keep it for habbit!!!

大宅

mike,
弟弟今日幼兒中心開學?!
答:係
弟弟o吾係讀宣道o羊?
答:係

...不過8月份係幼兒中心o的暑假班,返足一個月,唔會升班,番去玩o下都好,我好公平哥哥舊年都返埋8月.
bblong都好似比朗朗返埋8月.

子爵府

2 dong ka & others..
re : vvbb-宣道
she chose SR.

男爵府

rabbit,
mud 亞3升o左做亞2??

二當家,
我以為放完暑假=N2班開學ma

大宅

rabbit & vvbb,
我都估vvbb選擇sr,

vvbb,
本來好想call o下你,問你決定成點,但又把會左右你o的決定.
你放心christy一定讀得開開心心.

rabbit 寫道:
2 dong ka & others..
re : vvbb-宣道
she chose SR.

子爵府

mike

大宅

mike,

樂樂讀上去,佢地就會幫佢升班.

Mike 寫道:
二當家,
我以為放完暑假=N2班開學ma

男爵府

rabbit,
係咩,我仲以為要係你公司個度先有得賣添 :mrgreen: 等我今間2去welcome買

2當家,
咩姐.... :tongue:

大宅

Hi Good Morning~~

Yesterday, go to Phillip Wxx try the yoga dance......(one day trial)......it is realy good...90 mins.....but today my全身肌肉酸痛~~~我要廋....

Rabbit & Yuma..
no more ballet today??

大宅

二代,
你真係好心急要廋.

大宅

好媽媽勳章

rabbit,
re:YOGA
Thanks!

出面d風真係好大, 頭先突然聽到"格"一聲巨響, 我望出窗外, 原來樹林入面其中一棵樹折斷倒塌. 都唔明天文台做乜唔掛8號!

首頁
23456...84

尾頁

跳至