跳至

首頁
12345...84

尾頁

伯爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 41

著衫果本都幾like
but 亞媽就ma ma 地. . .quality 唔係甘好
佢亞媽我成日'met' 斷d公仔手腳, 衣服. . .hehehe. . .
另外兩本未玩

男爵府

benben,
wow~你好粗暴lei !

3,
你幾時先忙完?

男爵府

ALL
大家咁悶,我這小腳色就出現下充撐場面啦

今日我入了天水圍,一陣去地產放層樓..........嗚........好唔捨得呀

h3
無嘔....咪幾好.........食多些o野,吸收多些,生個肥肥白白的bb仔

benben
我都買了練習簿比TIM仔,每日我要TIM仔做功課,等佢習慣下,TIM仔都做得好開心
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

伯爵府

mike
re : 好粗暴
hehe. . .睇下對咩啦!!
我有時都好溫牛架. . . hoho

timma
你亞tim仔都age 4 coming. . . . .你. . .條. . .banner 留俾亞妹用??

男爵府

mike,
忙埋this wk應會好d.

timma,
你又知我係"tall"仔

伯爵府

Typhoon No. 3 lar. . . really want to back home!!

大宅

Hi ~~ LT & 整手完, I am back !!

MT fd,
突然記起8月29開始小姐要返pm class, 好難再有得MT lar :-( :-( :-(

benben,
cc 會唔會坐校車 ? 校車部有無人call 你 ? 我張票寄左N年, 到而家都仲未有人call

男爵府

yuma,
o甘咪出wanchai lunch lor~

伯爵府

yuma

yes. will take sch. bus!!

係 bor. . .me too. . posted the cheque . . .but no 1 call me!!

will you buy 白色外套 ?
will you buy any 背心?

髮飾只可 blue / black wor!! really trouble, her accessories are all colorful!! last night bought 1 pair of black clips, tried @ home. . . 'chi' / 'kick' 住 d hair ga :evil:

子爵府

benben, 3
re : undee
no time to buy, will do it next week!

伯爵府

rabbit

ng urgent!! thx!!

bye. . .it's time to leave

大宅

benben,
淨係買左深藍色外套咋, 白色一定整污糟mah ~
mud有背心架咩 ? 遲d等涼d先算lu..

mike,
yes, 可能轉同d working mum LT

大宅

好媽媽勳章

Sil,
肥齊有40磅, 瘦一, 兩磅可能唔係咁明顯, 我隻仔原先只得30磅, 我放大假個兩個星期佢就瀉足兩星期(真係玩野!) 依家佢瘦到我只可以用"火柴人"去形容佢. 不過夏天真係要睇緊d佢地d飲食!

mike,
琛琛同工人相處得好好, 工人係佢最好既玩伴, 一日講十萬次snow white 既咪係佢囉! 佢仲係琛琛既" 鼓油碟" , 成日比佢點. 所以工人0黎左之後, 我地發覺琛琛真係"曵"左好多, 轉變仲好明顯添 :evil: 有時我發覺我地係度同琛琛建立緊一d規則, 但工人就同時幫我地拆緊, 所以煩緊點可以大家一齊配合, 如果唔係咁落去, 我地會培育一隻"小魔怪" 出0黎

bblong,
琛琛仲未收到pc am通知, 可能無機lu, 無得同朗朗做同學仔lu :cry: 仲有我發覺校車琛琛係個幾個站上車架, 要遊好耐車河先返到pc :cry: :cry:

3,
遲來的恭喜! 你唔介意個呵 幾個月呀? 係咪4月入camp 搞出0黎架?

rabbit,
我下星期會同個friend去試yoga, 第一次試就做高溫yoga ok嗎? 會唔會太辛苦 ?-(

各位靚媽,
我因工作關係前兩日入左南?島過左一晚, 比d烏蠅咁大隻既蚊咬左20幾粒蚊"難", 遍佈兩隻腳, 依家又紅又腫,荔枝咁大粒, 又痕癢無比, 有無方法搞 掂佢呀?

男爵府

benben
RE:BAR
由此你可知TIMBA的工作效率有幾高啦....唉.......
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

子爵府

Prince
re:hot yoga
first time, you'll feel a bit difficult, but don't push yourself too much, if feel dizzy, then take a rest first, cos they keep the temp at around 35c.

大宅

同兩個仔顛o左幾日,以為今日一切回復正常......3號風球+大雨,都係休息多一日(哥哥要返summer course&弟弟今日幼兒中心開學).

過o左去look"談幼稚園"關於宣x06k1.......真係有o的人,唔知又響樹亂講,仲要開過new a/c去發表,睇完真係有o的 :tongue:

子爵府

2 dong ka
long time no see!

大宅

rabbit,
o黎排真係好忙,不過見佢地玩得開心,真係好值得.

o華!我o黎頭勁大雨,勁大風,又一次証明今日休息唔返學係正確. :lol:

複式洋房

我個仔都係面尖尖 !佢只得26 磅度,喺HK時瘦咗(因發燒)到依家都未重番,細細粒咁,睇落就唔係"得棚骨"
!佢食嘢睇心情。有冇增肥好方法 ?-( ? Not for me but for my son !!! 肯定返學時全班最細粒係佢

大宅

rabbit
前晚同hubby講....不如cancel左fitness first 之後join yoga only都好bor﹐不過佢一句就話﹐唔好la﹐你咪又係得個join ﹐好似比佢睇死﹐一d都唔支持我

小王子
RE:蚊
你都係最好睇醫生﹐醫生有消炎藥膏過你查。

二當家
個班人係咪唔底得所以亂up呀

首頁
12345...84

尾頁

跳至