跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如何去青衣保良局陳溢小學? 交通工具?

唔識路!

如果由油麻地 救世軍 / 榕樹頭附近,有什麼車到陳溢小學?

唔該教搭車,thank you

別墅

Re: 如何去青衣保良局陳溢小學? 交通工具?

係油麻地近郵局搭41A(長安)去到青衣街市落車向前行就到架喇

洋房

果間好似係保良局世德黎 ga.

別墅

你講得無錯, 佢講個間係保良局世德小學, 保良局陳溢小學係長康村上面.

angel0807 寫道:
果間好似係保良局世德黎 ga.

別墅

:-( 一時大意添...SORRY
都係果道上車啦,不過係搭42A係青華苑站落車過對面

洋房

Fanny_mok122,
Nevermind, 我都係因為唔知陳溢點去同距離屋企較遠, 所以都無揀呢間比仔女讀乍, 你咁熟, 係咪住青衣

別墅

yes,青衣長大的.住左30幾年喇
angel0807 寫道:
Fanny_mok122,
Nevermind, 我都係因為唔知陳溢點去同距離屋企較遠, 所以都無揀呢間比仔女讀乍, 你咁熟, 係咪住青衣

洋房

[quote]
fanny_mok122 寫道:
yes,青衣長大的.住左30幾年喇[quote]
我都是在青表長大的, 住左20幾年, 結婚后也住青衣, mummy 幫我帶仔女

首頁

尾頁

跳至