想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日亞m小姐來找我...

我唔鐘意你又唔想見你呀,唔該唔好來找我啦,當我求下你啦,下個月唔好找我啦, :-( :-(
bb3805

別墅

Re: 今日亞m小姐來找我...

Daisyboris
Don't :-(
再接再厲!
加油!努力!

大宅

好媽媽勳章

我們精神上支持你.....
下次加油....
今次同佢bye.bye 啦
下次就唔見佢啦!!

別墅

本身感覺好似中左 :-(

bb3805

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔緊要啦, M小姐下星期應該都黎搵我 :mrgreen:

day 1 新開始

大宅

miffymiffy,
您咁大聲話人知架~~~一陣m小姐唔黎搵您我就笑囉∼∼∼kaka

複式洋房

有m就有新希望, 我想m可以快d搵我, 等我可以再開工~~
唔好 :-( :-( 啦!!!

侯爵府

係喇! 佢實比人笑多!! 下星期:

jj: miffymiffy 你又話lee個星期 m 會里搵你
miffy : hmmm... 其實我o岩o岩驗到有左.....(語氣尷尬)
jj: o車! 上個禮拜又話m會里. 仲o甘大聲! 快d 出里同我地食 "謝孕宴" 呀!!

nikitaki 寫道:
miffymiffy,
您咁大聲話人知架~~~一陣m小姐唔黎搵您我就笑囉∼∼∼kaka

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

"謝孕宴" 呢個名都俾你唸得出

呢幾句對白咁熟既.....

jjwmkk 寫道:

jj: miffymiffy 你又話lee個星期 m 會里搵你
miffy : hmmm... 其實我o岩o岩驗到有左.....(語氣尷尬)
jj: o車! 上個禮拜又話m會里. 仲o甘大聲! 快d 出里同我地食 "謝孕宴" 呀!!

[quote]
miffymiffy,
[/quote]

大宅

miffymiffy 寫道:
"謝孕宴" 呢個名都俾你唸得出 [quote]
jjwmkk 寫道:

[quote]
miffymiffy,
[/quote][/quote]
冇計啦~~我同jjwmkk都係為食一族....kakakaaa

瑪瑙宮

nikitaki,
你要呀~~ 食番肥少少呀

你仔仔好番未呀??

別墅

bb3805

大宅

miffymiffy
人地話頭果幾個月食得多係肥媽媽唔肥b架~~所以我唔敢食咁多住..因為我而家有份part-time,份工係唔可以比我肥架....佢地亦未知我有左...所以為保飯碗..我唔敢食咁肥住... :wink:
我個b好返好多喇~~多謝~~@v@我有聽您話買左3m隔塵網架~~~哈~~~

大宅

daisyboris,
唔好喊啦~~下個月再努力啦~~您唔開心,m小姐又係黎,開心d, m小姐又係黎....您要開心D~~激死M小姐~~等佢下個月覺得您唔好激既時就唔黎搵您架喇~~~~M小姐咁玩您~您要玩返佢啦~~~唔好喊~~~~~

別墅

昨天起身有o的啡色加上個肚有小小痛,我以為M小姐到,點知今日唔見左亞M小姐,啡色都冇,驗又係冇,依家我做左百冇添,點算呀
bb3805

瑪瑙宮

Daisyboris,
你放鬆D啦~~ 會唔會係BK 裏面成日講果D 著床血??

別墅

Daisyboris
你昨天只是少少啡色,可能唔係M小姐到呢!過多兩日再
驗過可能是bingo喎!

瑪瑙宮

nikitaki,

你而家有返part-time架??.... 咁你小心D, 唔好咁操勞 :mrgreen:
係咪同埋食多D蛋白質的野會好D, 咁樣會肥BB, 唔肥媽咪??

你用左3M 的隔塵後, 第日再換, 你就發覺塊棉好污糟同埋好多塵

別墅

應該唔係著床,正常今日M到的.
bb3805

別墅

miffymiffy,
請收PM
bb3805

首頁

尾頁

跳至