美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀??

如題
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

伯爵府

Re: eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀??

我覺得eunice好些。

大宅

Re: eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀??

Hello mabel7705
請問eunice係branch name 定係公司名????
Thanks!!!!

伯爵府

牛年勳章

eunice係牌子呢架
係利彩有得訂

mabel7705
我d mask差唔多用完 , 但依家唔知訂邊隻好
唔該哂

伯爵府

CutieSo,

我之前訂的sos mask都差唔多用完了,如果我下次訂都係會主力訂這隻,因這隻有好多精華。

我之前見燕窩及紅酒平時訂要$8/塊,而我上次訂時可以$3/塊,故就訂咗好多,不過我發覺這二隻的精華無sos咁多,所以如果下次我再訂就主攻sos了。

你呢?你覺得邊隻好用呢?

子爵府

請問eunice普通果d mask紙係利彩買要幾$$?

thx~~~

大宅

Hello CutieSo

請問你可否話我知彩利電話或者網址,我想試吓,有咩好介紹,可唔可以俾d意見我呢?????
唔該哂!!!!!

伯爵府

牛年勳章

http://www.longchamphk.com/
利彩網址

其實我係彩豐行同利彩各訂過一次 , 兩次都係向bk媽媽訂架 , 但我d同事用eunice話好好用 , 而且有個同事話用過一隻mask攪到皮膚敏感 , 但用呢隻又無事喎
但我覺得彩豐行d mask效果好似大d ,而且咁多媽媽話呢間好喎
mabel7705
我都有用過s.o.s但又唔覺佢特別有精華 , 隻隻都係咁多喎
咁多左既精華你會點用呀?
點解你可以訂到$3塊既 ?

複式洋房

我都覺得彩豐行d mask 好大塊...又冇cut位fit 面形, 所以唔係咁好, 不過效果的話, 都好好, 用完好滑
2間我都用緊, 2間我都覺得好用, 但用完晒我會訂返利彩, 因為平少少~~ 我自己訂100-200 pcs 都只係$3.5-4, 但彩豐行就一定500塊先$5, 次次都要搵好多人share, 比較麻煩

p.s. CutieSo, 利彩 over 1000 pcs 就 $3/pc 架喇

上次$3, 我都訂左d 紅酒mask, 都ok喎, 敷完白淨d~不過我冇訂s.o.s, 好多mama話呢隻好正, 我下次都會入呢隻~~

伯爵府

CutieSo,

係喎,sos d精華多到揸完面再揸頸後,仲可以揸埋二條手臂連手掌。

伯爵府

我覺得eunice的mask好用在佢吸收,即做完mask後留在面上的mask等一陣就會乾爽,但彩豐的mask如唔用水洗的話,則成晚都笠痴痴,好唔舒服。

複式洋房

mabel7705,

彩豐行d mask 個包裝寫話敷完要洗架喎...

伯爵府

akane25,

哎呀,我無睇到個包裝就full,因以前用的paper mask都係唔使洗的……唔怪得之我頂唔順笠痴痴啦。

大宅

咁即係eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀???
我想訂mask呀!
該用戶已被刪除

複式洋房

我想問利彩要買滿幾$才送貨??

民房

利豐行係咪都係50%off?
買滿幾錢送貨? thx

洋房

有無人會訂eunice mask嫁?
我想訂sos...可否預埋我?

複式洋房

彩豐行over $250就送貨,買得多仲送D mask或其它product 俾你試

洋房

i want to order eunice mask also,

首頁

尾頁

跳至