想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

小x完後,你們會否回e院覆診呢???????

在一月底小x(屯門e院),7月底要回去覆診,你們會返去嗎
bb3805

男爵府

Re: 小x完後,你們會否回e院覆診呢???????

Is it miscarriage?

I will. The doctor will check your 子宮是否回復正常架。

別墅

一想起要比e生攪,我已經好驚啦
bb3805

大宅

me too,
所以我冇去到

我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

別墅

講真,我真係唔想去呀
又要勾返起唔開心的經歷 :-(
bb3805

男爵府

我最怕係嗰隻鴨咀鉗!又吾落麻醉又無落止痛,就咁係咁俾醫生又吸又刮咁LIU細B(死胎)出黎...痛完仲話有陰影仲要推入手術室半身麻醉大掃除止血(我流血不止嘛)....諗番呢D野我真係吾敢再生BB...就連之後同吾同到老公'做'我都成問題...打死都吾再俾醫生咁檢查法!痛到想殺人喇!!!
Daisyboris 寫道:
一想起要比e生攪,我已經好驚啦
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

男爵府

咁好?我响廣華度小產...我出院嗰陣個醫生話吾駛覆診喎...剩係話如果又是流血不止又肚痛就直接去睇急症喎...係呢,你地小產之後幾日有無血出?我仲有少少,,,
vwmh 寫道:
Is it miscarriage?

I will. The doctor will check your 子宮是否回復正常架。
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

別墅

我都係,一同老公攪就想起比e生攪,唉!好慘呀,依家我對攪野都無乜興趣,點算 我又好想要bb :-( :-(
bb3805

首頁

尾頁

跳至