跳至

首頁
34567...47

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 40

mike
冇同佢報la﹐見佢不時扭計﹐唔想比佢學住﹐一來費事客怕佢﹐二來想佢知唔係一定有得比佢去玩﹐幸福唔係必然。 星期日上eng堂﹐佢又係扭計﹐死喊爛喊﹐簡直係全場"足"目﹐幾唔好意思﹐bblong都有眼見﹐我都唔知點教佢 ,真頭痛。你幾時去覆診呀﹖

大宅

upload幾張以前影o落o的扮超人相佢你地睇,轉頭就delete.

超人look

大宅

二當家
該用戶已被刪除

大宅

2 dong ka,
re:超人look
好攪笑!

I'm now eating ice-cream.....really good, ......bought in 百X, Italian ice-cream, about $69 a box (0.5ml), I ate 2.5 boxes last week! highly recommend mango & "津"子!

子爵府

all..
re : For face or beauty
want to share, very nice to buy online, cheaper than counter.
Sofina, Shiseido, kanebo, DHC, Fancl.......
PPlease click

男爵府

all

"四條腿"睇左lu,睇完問TIM仔故事內容,佢只是記得有隻烏龜,其他甚麼都記唔到,吹脹

Yuma
有你o地的相,緊是要買啦

re:pc--am
仲未有消息
:-|

benben
re:手術
仲未做,有兩個選擇,1,做手術2.觀察,有甚麼轉變才做手術
我選擇了(2)

rabbit
re : For face or beauty
very good

puppy
re: 仔仔發脾四

剛剛同TIM仔"力搏"完畢,TIM仔推妹妹,叫佢SAY SORRY,死都唔肯,仲話我"曵",於是我叫佢去naughty door,佢死都唔肯,同佢搏鬥一輪,先肯罰企和講sorry,真是比佢激死.

如果在街上,都唔知點對付佢好
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

大宅

mike,
4條腿.....都幾好睇丫, 周小姐仲睇到喊 話好驚d小動物比人捉晒wor

遲d有套講車車o既卡通, 我估應該都幾好睇

2當家,
唔知係咪真係男仔vs女仔o既分別 (heib例外 ), 周小姐最怕見到d有怪獸 / 有人打交o既卡通, 到而家佢都好驚睇超人特工隊

timma,
有次周小姐做錯事, 我要佢道歉, 佢居然反問我話佢無做錯野, 點解要道歉

子爵府

yuma
re : 做錯事
heib is different - sensitive, last time when maid did wrong thing for my long coat, I was angry & sat on the sofa (kept slient), heib came & asked :

Does she do something wrong? then I said no... honey.. you're very good! just want to keep slient & watch TV law... then she felt comfortable & played again!

伯爵府

畀面勳章

今朝好down........上兩個星期去東區覆診, 睇開既婦科檢查, 因為以前做過子宮頸手術, 所以隔一排就要返去。咁上一次個醫生明明話我再對上一次個lab result冇野, 咁就可以一年先返去檢查。點知佢今朝打比我, 改約我早半年(唉, 仲要等到12月先知咩料), 咁我就問佢係唔係我有d咩事, 所以突然間要約我早D返去呀? 咁打黎個女人又話佢唔知佢唔識睇REPORT, 係D醫生叫佢打.......家下個心十五十六, 唔知咩事。好擔心添 我好緊張架, 我媽咪都係子宮頸癌過身, 仲要得45歲....... :-(
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

Silvia,
咪自己嚇自己啦~ 除非你最近有抽細胞檢查過姐.........我估有機會係見你生完都成年, 想睇下情況有無特別改變就真........要你勇o個時你又咁細膽........咪打人呀

伯爵府

畀面勳章

妤媽,
我就係上兩個星期檢查完, 佢今日打比我囉........唉, 其實我真係幾細膽.......搵兩餐晏仔,扮勇JE 生完都檢查過兩次啦......
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

sil,
你不如去私家check左先, 咁咪唔使擔心咁耐囉! 我個鼻呢排都有d唔妥, 所以星期四都會入廠check下, 買個安心!

yuma,
yanlok幾好肉地!!

cwy,
你媽咪最後衝刺, 萬一你早左生咁點算? 搞唔搞得掂?

rabbit,
雖然唔知你奶奶咩事, 不過都希望早日雨過天清.
hebi lady左好多, 好懂事! 如果卓培有@@咁多似佢, 我就安慰lu!

benben,
你話個套惡魔在身邊講乜架? 我尋日都想買但無貨! 細佬識行未? 好期望我果個快d識行! 家陣佢地成日爭野, 好鬼煩!
你又有咩女人病?

http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

伯爵府

畀面勳章

安安,
係.....我都唸住每月的煩惱走左之後會去睇一次私家, 做多次檢查。

........唉.........我又大頭蝦..........我今朝約左睇心理醫生......而家先記得.......死............
教育王國個人空間

大宅

silvia,
傻瓜, 如果真係有事 (touch wood) 就唔會要你等半年啦 ~~ 放鬆d....我有個朋友驗到子宮頸細胞有病變, 發出黎就係cancer, 但有機會唔發, 所以e-生都話一定要保持心景輕鬆, 少d壓力, 少d緊張, 少d脾氣........身體自然會強壯d...明無

安安,
成日爭玩具.......係呀, 煩到震, 成日聽到家姐鬼剎咁嘈話阿妹攪佢d玩具

大宅

hello,
恭喜晒! 你個樣好精神!

mike,
上次見到你都未有機會恭喜你添!
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

子爵府

sil
yes, don't worry, nothing you can do, keep happy, the report maybe just normal, don't scare yourself!

onon
my lo yeh passed away 2 weeks ago!

伯爵府

silvia & all
你又有lei d 問題. . . 我都係煩緊

(June 2005)
話說上年 6 月生完. . 好耐無黎. . .一路有問住個醫生. . 怕唔怕. . .he said OK ga. . .after giving birth. . may be 未 regular . . . . 3 month. . . 照了一次 ultra. . .nothing.

又 3 個月. . .都無黎過. . . .再照. . 都nothing.

taking 21 days-pill. . . . then came!! ------ 1st time (Mar 2006)

之後. . . 2nd time . . . . (April 2006)

then till now. . . 又 無黎 . . . 已經係2個多月了

really woorry.

talked w/ fd. . . . introduced 1 FU FOR to me. . . . booked. . . . & will go and checked tonite. . .好

timma
比我. . .都 choose觀察啦!!

onon
惡魔. . . .I borrowed from colleagues. this 1 is good. . . . but their comment. . . '惡作劇之吻'仲好睇. . . .I am now waiting their DVD 傳到我!!

btw

"pplive"
this site. . . many movie, films. . . . . free, online watching. . . . very very good
咩都有得睇!!

yuma, timma, rabbit
4 條legs. . . 我個女都好驚果隻大熊!! :evil:

男爵府

sil
我覺得沒事的,有事都唔會要你半年才返去驗啦....

[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

男爵府

Benben
re:麻煩o野

我同你剛相反,我己多多少少來了共24日,本來以為今日會無晒,剛又發現又有,一陣我想再看多次醫生,好煩 :-(

but我好多fd都建議我做手術, :cry:

首頁
34567...47

尾頁

跳至