跳至

首頁
12345...47

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 40

timma,
summer holiday 使唔使返學校o架?

yuma,
係咪去婆婆度??

3,
Many thanks!!!

bmf,
車厘子返學, 有冇唔捨得呀??

男爵府

bmf,
真係好耐冇見你啦,你發左mo未 好懷念個時佢地未返學,我地pm一齊去clubhouse/park的日子

大宅

bmf,
好快9月o架o勒.

BMF 寫道:
re : mt
好想快d到9月,車厘子返左學,我都要出黎見下大家先

子爵府

yuma
bought wrong ar..waste $28! :-(

mike
my hubby got better lu.. but I think they need at least half year to recover....

timma
did you buy the cream for spots?

大宅

bblong,
pm

明天MT友,
本來想近近地去又一城, 不過要就下D 貪玩o既大大大大肚婆, 照舊CWB 啦, 各位ok 無 ?!

bmf,
涯完個暑期你就可以出關loo

bblong,
no ar, 唔去婆婆度, 要去MTR ar ~~

子爵府

yuma
have you tried again the reverse triangle post? any improvement?

男爵府

h3,bblong
11/7才開始放假,唔駛返工
現在返工執下o野,吹下水

rabbit'
cream仲未買,我行動比較慢
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

大宅

bblong,
re : 車厘子返學, 有冇唔捨得呀??
無,我即頭想佢即刻返tim......

3,
re : 你發左mo未
梗係發左啦,由其係條"水桶腰",發到唔清唔楚 :-( ...........
re : 一齊去clubhouse/park的日子
係呀,真係好開心好懷念,我耐不耐都會睇番d相懷緬一下

二當家,
你對寶貝幾時放暑假呀?

大宅

rabbit,
咁你卒之買o岩未 ??
reverse triangle....好 dd, 不過都係企唔穩, 我估一定有d野做得唔o岩, 要慢慢摸索下先....不過half moon 已經做到喇

大宅

貪玩o既大大大大肚婆,
你收唔收到,好似話你,咁一於cwb啦.

yanyu-mama 寫道:
明天MT友,
本來想近近地去又一城, 不過要就下D 貪玩o既大大大大肚婆, 照舊CWB 啦, 各位ok 無 ?!

子爵府

yuma
bought the wrong magazine law..$28.... can I have the full name please?

bmf
wa... Cherry looks mature ar.

男爵府

bmf
大頭相是唔是cherry?唔同晒樣喎
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

男爵府

cwb mt, no problem la!
該用戶已被刪除

大宅

bmf.
我通常形容佢地"兩隻o野",哥哥就7月13開始放,至於弟弟 佢會返到8月31日(約7月尾會放一個week暑假).

re:大頭相.
我真係睇到流晒口水.
該用戶已被刪除

男爵府

bmf,
cherry's hair好長好靚呀
係呀,個時仲有每人整d野食,真係好好味

男爵府

bbchui
summer要返四日學校做o野,其餘的日子,我點都唔會返,我要休息,休息

大宅

rabbit,
<-----------------呢本 !!!

大宅

姊妹們,
re : 大頭相
係呀,上星期去影的,家陣佢d頭髮真係好長,又唔係好肯紮辮,成隻"貞子"咁
.............幣.........阿囡投訴,係都要我換過張公主相..........

首頁
12345...47

尾頁

跳至