跳至

首頁

尾頁

子爵府

BB 造形相 (影樓)

有無好介紹??

男爵府

Re: BB 造形相 (影樓)

一係幫襯金媽幫金仔果間呀, 影得好靚架, 不過我唔記得叫咩名.

男爵府

####(TST)

彰彰都响果到影-->彰彰影樓相
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

####(可能bk驚人賣廣告所以打左都出唔到)

baby houxe

[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

男爵府

好, 等我試下打間shop個名先.

baby house

[size=medium]baby house

試左幾次, 真係出唔到間嘢個名, 我出左小小技倆, 係baby 同 house 之間, 落左兩個space

男爵府

crystal,

你咁估惑

男爵府

CJ,

唔係估惑呀, 但係如果bk係咁做, 我地未好唔掂, 我地成日都講牌子名, 店名, 咁我打 CHANEL, GUICC, POLO, 咁佢會唔會又 #### 我先.

民房

我幾鍾意呢間既影法
click here

男爵府

咁又係喎~

呢d應該叫生存之道先啱 :mrgreen:
crystal888 寫道:
CJ,

唔係估惑呀, 但係如果bk係咁做, 我地未好唔掂, 我地成日都講牌子名, 店名, 咁我打 CHANEL, GUICC, POLO, 咁佢會唔會又 #### 我先.

大宅

[size=medium]小樂B去

大宅

係喎,佢地用左過濾粗口既功能,呢樣野我個網都有,佢地有一系列唔出得街既字,其中包括粗口、對手名等等。

男爵府

bear 公,

對手名!? 係唔係要個網主自己set架? 因為對手可以成日變架wow.

baby house (<---- testing)

洋房

小Ling媽, 你阿 B 好靚女喎!!!

好鍾意你阿 B 的大頭照!!! 感覺同其他人既唔同...
係邊影架? 影左幾錢?

小Ling媽 寫道:
我幾鍾意呢間既影法
click here

大宅

我都book左喱間o向8月尾同囡囡影相

該用戶已被刪除

大宅

嘻嘻...我都係睇呢條thread

大宅

cebe_mama 寫道:
小Ling媽, 你阿 B 好靚女喎!!!

好鍾意你阿 B 的大頭照!!! 感覺同其他人既唔同...
係邊影架? 影左幾錢?

[quote]
小Ling媽 寫道:
我幾鍾意呢間既影法
click here
[/quote]

wow pretty girl
walking down the street
pretty girl

民房

是朋友的囡囡,佢真係好可愛得意,係Babyface影的,因我都想同啊b影,所以倍佢地一齊去看看. 佢地好有heart去捕捉bb的神情.
之前都搜集過d資料,同比較過唔同studio,睇多左都識多少少既分別,收一千幾百的studio,通常都交行貨,post 同角度都一模一樣,好似工廠作業,就算比幾十張你,其實只有幾張值得比錢. 收你幾千的studio,會比到一定的質素,不過我afford唔起.
可能Babyface是新開,佢地好有熱誠同心機,價錢都合理,所以我都book左佢地.
cebe_mama PM 左你.

洋房

我見 11 月份的 BB 有免費造型照送,12 月 BB 有無呢個優惠?

首頁

尾頁

跳至