想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 我比D仔排卵玩到痴線啦

咁你有無照dodo呀:mrgreen: , 都係一個良機黎架

[quote]
KYU 寫道:
唉!又係36,

別墅

miffymiffy
我個心15/16都唔知do好定唔do好,do完翌日的體温仍是
低仲未排,心怕X嘅蟲蟲仍留在體內,若卵子一,兩日先排出,咁
搭到尾班車,咁又是女女,所以當do完又發覺未排,心驚驚架!
[quote]

miffymiffy 寫道:
咁你有無照dodo呀:mrgreen: , 都係一個良機黎架

大宅

KYU,
好羨慕你老公都咁合作呀, 真係好配合, 好老公把口唔反對要bb既, 但係真係叫佢做佢就做, 如果唔出聲佢就一d都唔知, 一d進取心都冇, 所以我都唔抱好大期望lu

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁似我果個既
我都成日話佢, 感覺唔到佢想要BB. 又無實際行動表示:mrgreen:
有架啦 寫道:
KYU,
好羨慕你老公都咁合作呀, 真係好配合, 好老公把口唔反對要bb既, 但係真係叫佢做佢就做, 如果唔出聲佢就一d都唔知, 一d進取心都冇, 所以我都唔抱好大期望lu

別墅

今日day20又係淺,啲温度下跌0.05,保持左36度左右,唉!
究竟玩緊乜,個肚又冇乜谷排卵反應,有排等,唔通要好似上
次咁要等多20日! :cry:
(記錯應該下趺0.1) :-|

瑪瑙宮

KYU,
會唔會今日呀~~ 你溫度下跌0.05喎 :mrgreen:

別墅

miffymiffy
我啲温度係:
day1= 36.5m
day2= 36.6m
day3= 36.5m
day4= 36.5m
day5= 36.4m
day6= 36.25m
day7= 36.3m
day8= 36.25
day9= 36.2
day10=36.25
day11=36.45
day12=36.2
day13=36.2
day14=36.1
day15=36.08
day16=36.08
day17=36.15
day18=36
day19=36.05
day20=35.95
未曾d仔驗過深色線,月经不定期,上月排卵是day40幾 :-(

瑪瑙宮

KYU,
嘩~~ 又真係低處未算低喎~~
但暫時day 20係最低 :mrgreen: 唔好理照去馬 橫掂你老公都肯既

別墅

miffymiffy
佢想有bb,但佢得先得架!

別墅

今日的温度真古怪,高了0.15,d仔仲未深色,攪緊乜呢!
day1= 36.5m
day2= 36.6m
day3= 36.5m
day4= 36.5m
day5= 36.4m
day6= 36.25m
day7= 36.3m
day8= 36.25
day9= 36.2
day10=36.25
day11=36.45
day12=36.2
day13=36.2
day14=36.1
day15=36.08
day16=36.08
day17=36.15
day18=36
day19=36.05
day20=35.95
day21=36.1
未曾d仔驗過深色線,月经不定期,上月排卵是day39 :-(

別墅

唉!希望d仔唔好玩我啦!上次驗到双線架,我今次差不多6-8
個鐘check住,一定冇走雞,點解?why?why?Why?
不過上月的體温都幾離奇,但仍有排卵
上次 day36=36.55
day37=36.4
day38=36.6
day39=36.4@排卵
day40=36.6
day41=36.5遲左用d仔驗(等同双線不過不是太深色)
day42=36.6
成日V字走勢好難睇,希望今次唔係miss左

首頁

尾頁

跳至