烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買"豆漿機", 請問邊隻牌子好?

如題

民房

Re: 想買"豆漿機", 請問邊隻牌子好?

家燕姐賣個隻brand..

別墅

thank you....是否"威馬", 好用嗎??

cheungsandra 寫道:
家燕姐賣個隻brand..

子爵府

威馬好易壞

別墅

BeautyPinky,

請問邊隻好呢? 請介紹介紹....thank you

BeautyPinky 寫道:
威馬好易壞

子爵府

其實我都係買左威馬, 唔夠3個月個壼就列左, 由於有1年保養, 所以就去荃灣換個新壼

優點: 好方便, 快, 好飲, 保養期內, 維修服務良好
缺點: 好大座, 阻地方, 價錢好昂貴$649-

別墅

BeautyPinky,

謝謝你的回應

其實我都係買左威馬, 唔夠3個月個壼就列左, 由於有1年保養, 所以就去荃灣換個新壼

大宅

$649? Where did you buy? I saw $688 in fortress.
Anyone try to one of "甜品機" in Watson/Fotomax?

子爵府

我都係豐澤買咋喎

你試下問佢,"我朋友係你地度買只係$649咋喎, 比返佢個價我, 得唔得?"

(其實豐澤係有價講嫁)

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

係荃灣南豐中心2樓都有"威馬專門店", 個部豆漿機要買$699, 係豐澤買仲平過專門店?

另外, 我想問下佢用一杯濕豆, 可以整3-4杯豆漿, 豆漿會唔會太稀?

thanks!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

因為豐澤真係有價講, 所以平過專門店囉
我試過買dvd機, 問佢有冇折, 佢話最多9折, 我話觀塘百x滙底價平過你都係9折喎, 結果佢打去觀塘分店叫同事去百x匯睇完個價之後計8折
sorry離咗題添

別墅

仲有冇其他介紹呀.....

子爵府

mclam 寫道:

Q: 係荃灣南豐中心2樓都有"威馬專門店", 個部豆漿機要買$699, 係豐澤買仲平過專門店?

A: Yes

Q: 另外, 我想問下佢用一杯濕豆, 可以整3-4杯豆漿, 豆漿會唔會太稀?

A: OK la, I used black beans.

首頁

尾頁

跳至