論盡家傭

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

請問'外傭黑名單'個topic ?

搵唔到, 有冇人幫到我 ? Thank you

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 請問'外傭黑名單'個topic ?

吓,好似無左好耐啦喎.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好想睇返, 點會無咗架 :-( :-(
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

i found it la PLEASE CLICK

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實唔太好架,登晒全名& passport no.要好小心.如真係要用就加"x"啦.咁會好d嘛.

民房

where ? I can't click it ??

伯爵府

前幾日仲見到,咁快被DEL左,有沒有人有COPY的資料,唔該PM我

複式洋房

我只記得叫 " siti " 的多數不好的.... :lol:

複式洋房

死啦,我印印叫SITI,成日發我地皮氣.

複式洋房

Help!!!!!!!!!!!!!1

My maid is called: Sixx Mariyam. She will go to my home few months later.

I am very afraid. Is she bad?

別墅

i want it too,urgent!!
:-D q^_^p

大宅

I want to have it too, could anyone send to my pm?

大宅

真係冇

民房

I want to get this list too. Please pm me.

Urgent!

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

The reason is:

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=943887&forum=16&0 <--- click here

:-(

大宅

大家再做過1個list law, 我唸都會好多人回應ge

珍珠宮

2024年龍年勳章

Sara-mama 寫道:
大家再做過1個list law, 我唸都會好多人回應ge

Please read the link I provided above.

在 網 站 親 子 王 國 「 論 盡 家 傭 」 欄 目 發 放 的 資 料 , 相 信 是 僱 主 從 僱 傭 合 約 上 獲 得 。 親 子 王 國 昨 日 接 受 查 詢 時 承 認 , 審 閱 網 站 內 容 時 「 掛 萬 漏 一 」 , 疏 忽 有 關 資 料 對 外 傭 造 成 影 響 。 網 站 管 理 員 昨 日 已 將 有 關 「 論 盡 家 傭 」 欄 目 暫 停 及 刪 除 當 中 資 料 , 網 站 也 呼 籲 留 言 者 勿 在 討 論 區 發 放 相 關 資 料 , 日 後 遇 有 同 類 情 況 時 會 將 內 容 刪 除 。

:-( :-( :-( :-( :-(

子爵府

好耐冇上嚟,一上先知冇咗個topic。
我個工人都叫siti,但佢ok,唔駛驚,因為好多印尼人都叫siti,呢個名好普通架。

子爵府

我99想搵個印傭, 剛想看看個list怎知沒有了, 有何辦法再看到呢?

首頁
12345...9

尾頁

跳至