跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 39

bk係唔係又short short 地?

因為我睇messages時, 睇唔到最底 & page bar

你地係唔係一樣?

男爵府

benben,
咁你個朋友咪乜都抵晒 :mrgreen:

davemum,
我呢度bk冇short呀.

大宅

3,
買左喇 :mrgreen:

男爵府

yuma,
唔該晒 :mrgreen:

子爵府

still in the office? I'm in the office ar...

大宅

rabbit,

arm arm睇到HeiB新袍仔大頭相及相片, 嘩! 大個女左好多 & 女靚女..... 好似你呀!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

伯爵府

畀面勳章

pink,
恭喜哂呀!

new,
同我做開個part time姐姐幾好架, 不過佢唔過夜, 蓬一,四都唔黎得, 不過佢做得真係幾好, 冇幾多日呀肥齊都問佢係邊, 幾掛住佢唸。如果有需要, 可以搵佢幫下你, 咁你可以蛇下出去relax下。我今日開始個過夜part time黎左, 所以唔洗用佢lu。但可能次後都會搵下佢頂假。

尋日我過左驚心動魄既一日, 由夜晚7:00點開始, 以為可以開始上機由淅江一個細細既城市入面坐飛機返廣州再坐尾班車落深圳。點知飛機delay, 到8點幾先可以起飛, 咁我已經驚緊, 因為尾班車係10:22分, 而我就要一落機即飛的去火車站。點知都係趕唔到........咁就去搵的士坐啦,點知又冇, 好多白牌, 我一個女仔唔敢坐。咁我個的士佬收我500舊水, 落深圳, 沿路一路開120 , 我個幾鐘都唔敢訓。好彩, 最後落到皇崗, 返到屋企係凌晨2點..........
呢幾日trip, 攪到個pat pat舊骨好痛, 我坐得太多車啦.....第一日飛機2粒到上海, c+車2粒到常熟, c+車到義烏3.5粒......人都癲。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

別墅

silvia
你一個人. . . .女仔人家. . .真係好勇. . . 不過, 下次都係唔好預到甘'忟' , 唔好甘夜. . . 大 6 d 野, d 人, 好恐怖. . . 你家中有大有細等緊你架!!

yes. . .佢地真係抵晒!!

大宅

各位Hi Hi...
終於有些少空檔上黎温吓書...
首先多謝各位好姊妹的祝福/問候/探望!!! :mrgreen:
heee...lam bb已於0623出咗黎la...
而我同bb亦於27號返咗屋企lu...
嘩...原來full time mama真係好好好好好辛苦+busy架!!!
現報告一下:
身體狀況ok...現傷口好好已不覺痛lu...
手術第2天落床也尚算不太痛...
唯獨是初期子宮收縮真的痛很多(2nd胎)...
黎緊的bbchiu和cwy...要有心理準備唷~~~
至於lam bb 奀豬豬一名2.65kg only...
興幸吃奶吃得不錯...食飽就訓訓飽就食...快靚正!!!
而家姐仔kelly開頭1兩天處於極度好奇與興奮的狀態...
touch wood...暫時未有什麼 jealous事件發生!!!
重有...個bunbun終於confirm會係9號空運抵港...
祝我好運~~~

Heee...終於有相睇law:-P--->Lam BB

New,
thank you......

rabbit,
re: yr big head
heiB 好靚女...越大越似你......
我都話睇好佢架la.....

cwy,
how are u...
don't walk too much & take more & more....rest!!!

3,
睇黎亞 r 唔係好聽你支whistle...

yuma,
得閒貓d rules 黎

伯爵府

畀面勳章

hello,
睇你生完冇耐都好精神喎 妹妹咁快識笑, 好得意呀

benben,
而家唸返轉頭都覺得自己勇左少少 好彩god bless冇事
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

Part 40 - click

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至