跳至

首頁
12345...79

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 39

3, benben..
公主dress....yes 好ka wa e.....我買咗Blue...size 3T..just fit....but 可程要4T(高大)....Karrie love it very much, 條裙仔裡有褲仔....唔會走光...

CoCobb...
本來我地報YMCA小兒cooking course....but full ..so 我地照入會$20...以備出年.....你感興趣嗎??

大宅

e.....有o的貨返o左stock,你地再去look look.

benben,
pls check pm again !!!

mike,

1st choice:

2nd choice:

大宅

mike,
其實我之前未訂過(以前少著拖鞋),所以就算無1st choice都可以接受2nd choice.

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

二當家,
睇o黎你真係好喜歡寶石wor!
返貨?? 我今朝昅o左好耐都係無貨 :-( :-(

伯爵府

畀面勳章

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

大宅

3,
人地咪話左回歸bk law, e+我係樹改卷 and 上bk

2代
thanks for info, let me think think 先.

襯家, 二當家,

大宅

oh !!!原來我睇o左錯!!!!

mike,

benben,
剛剛send果個唔算,都係用返今朝果個,sorry !

伯爵府

畀面勳章

好鬼down.........個agent打黎話個工人佢冇錢比agent fee, 所以唔做.........而家仲唔聽我電話.........天呀........又要搵過個。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

大宅

silvia,
唔做再搵過,無agnet fees~~~~藉口.

cocobb,

陪哥哥瞓o左先,轉頭再傾.

大宅

3 & cocobb...
re: 拔姐
涉嫌偷竊事件... 佢ng做... 我亦ng會比佢做 ... so佢回歸佢家鄉!!!

mike...
羨慕c人... 盆花咁靚!!!

sil...
揾工人... 好煩!!! :-x

2 doy...
有勞la!!!

子爵府

子爵府

子爵府

子爵府

sil
re : maid
usually they'll feel too heavy duties with 2 kids ga... then reject law.

new
re : maid
really not easy to find a good maid!

伯爵府

畀面勳章

二當,
我家下就係你果間度搵........唔知幾時先有合心水既出現, 我已經比左888佢......仲入埋imigration, 即係我loss左300蚊.....

new,
不如一齊搵 我可能一陣心急, 會過北角睇女 你有需要嗎?

兔,
唉.......佢果日上左我屋企, 我都知道有一個住東涌想請佢, take care new born,即係一個b, 不過佢已經reject左人地(係我面前咁橋電話響, 佢唔想聽, 而係我叫佢聽), 所以佢都知我屋企係點, 簽哂約先咁攪, 真係比佢激死。
教育王國個人空間

首頁
12345...79

尾頁

跳至