跳至

首頁
12345...79

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 39

hi all ~~~

rabbit,
RE : yoga
其實係因為工人無放假先可以蛇落去, also 我去只係5min walk, 做完都要拿拿林返屋企接更

bblong, 彥媽,
我諗好大機會都係去PC, either 5號 or 7號朝早去..

mike,
尋日hunghom 都係落9屎, 下晝卒之係食蝦條+ zzzz 渡過

2代,
有無作動跡象 ?

大宅

mike,
你盆花上面寫乜姐,我睇極都睇唔到!

大宅

Yu-Ma...

等待中...

大宅

二代,
煎張嗎?? 老人家話, 仔多數會早ka.... 你決定係邊樹生??

大宅

3..

CLICK

大宅

CoCobb,

Now...no more煎張...早排比較煎張....應該東區....原來有個舊書友响東區做....應該好D....
該用戶已被刪除

男爵府

男爵府

大宅

大宅

BBChui,
OK.....

男爵府

二代,
re: 報名
真係辛苦你呢位就來生的大肚婆啦
cofirmed with bbchiu,真係今個sat開始 :mrgreen:

yuma,
琴日因cc冇拿拿勁咳,我地都係"mou"係屋企 :cry: (有人怪我比左一粒咁大把荔枝佢食,但我點都唔認數架啦 :tongue: :evil: )

大宅

二代,
東區, 我好近ka~~5分鐘, 可以anytime出來探你&bb呀. 記得通知呀!!

大宅

3,二代,
我好out, 你地報mud野名呀??

男爵府

cocobb,
乜今朝咁得閒上bk呀 :mrgreen:

二代,
咁你買左美奇 or 公主green/blue? 真係幾靚,不過我好難想像比cc咁少hair的女仔著住會係點

男爵府

二當家,
花籃寫住:
爸爸、媽媽:
I Love You!
你的寶寶 子樂

係學校的手工

別墅

二代 & 3
公主 dress. . . I also love it. . . . I will choose pink!!

男爵府

benben,
d公主裙真係好靚,但我一諗到係著係cc身上,即

mike,
盆花樂樂自己插架? 真係"林"死你同k粉啦 :mrgreen:

男爵府

3,
hahaaa....個個盆花一樣樣,我估係亞嬸插,小朋友負責插牌only 收到ge時侯真係好開心ga,佢地仲教小朋友要鍚你一啖

二當家,
re:brik
你訂o左黑色or 後尾果對啡色?

別墅

re : cute dress
ai yar. . . how come you will feel when 著係cc 身上?!? she also attending ballet lar. . . .Huh. ..also wearing like this!!
my gal. . . . 仲 boy like lar!!

mike,
盆花. . . . if to me. . . I also lum c lor

首頁
12345...79

尾頁

跳至