爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

AA - check車

去年年尾出左部新車,返原廠做左第一次檢查,但都收左$800!將要做第二次(9000km)但原廠要收$2500!感覺唔抵,唔知大家有冇試過俾新車AA驗呢?ok嗎?

複式洋房

Re: AA - check車

冇試過AA, 現狂好似要$900
試過motormech, $700. 有3頁report, ok la

大宅

mrau,

Before recieve of your reply, we booked Motormech already, they charged us $900 around, wish their service is okay. Thanks !

別墅

請問返廠驗車一般需時幾耐

大宅

one day only !

HYT 寫道:

洋房

由 LEON 於 2006-05-30 15:57:10
去年年尾出左部新車,返原廠做左第一次檢查,但都收左$800!將要做第二次(9000km)但原廠要收$2500!

Leon, if you buy new car, and don't take back for service, then you may void the manufacturer warranty
我最愛我老婆  :-)

複式洋房

我幫襯大昌幾年,做基本保養檢查,結果係花咗唔少錢....
呢排開始轉用motormech,發覺真係抵好多,service都唔差,亦有"成績表"睇到.
生性D啦,快D收工番屋企睇下阿女啦... :-? :yawn:

別墅

Thanks!

LEON 寫道:
one day only !

[quote]
HYT 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至