跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 12)

公爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 12)

公爵府

[size=x-large] 食BUFFET
地点:東涌嗰間酒店
日期:6月16日
時間:約6点半
價$:唔知

---------------------------------------------------
1)coco+藍藍+桐桐

公爵府

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
lcf201 寫道:
食飽飽喇!
一陣仲有下午茶食!

伯爵府

lcf201 :我唔得呀,我返元朗個間。
佢地好好人,我同佢講,我星期六要返工(長短周),佢話我可以同佢講定,幾時返、幾時唔返,總之$500一定包4堂

伯爵府

WING0308 :唔係呀,聽日先端午節wor

公爵府

WING0308 寫道:
我由星期日開始一路食粽食到今日 :-( :-( :-( :-( :-(

伯爵府

coco:係eor,係減減成績如何

公爵府

你唔係想學我減肥
jove 寫道:
coco:係eor,係減減成績如何

伯爵府

就係呢間啦
jove
咁你買左咩書呀......

[quote]
jove 寫道:
swingBB:係咪4層架,我上星期六去左一間,唔洗搭的的,係羅湖搭$2地鐵、3個站就到架啦。[quote]

伯爵府

coco:maybe啦,不過又maybe唔洗,因為我而家已經去返做女個時磅數lu。不過離自己個target就仲差少少

伯爵府

日日食粽
你自己包嫁....

WING0308 寫道:
我由星期日開始一路食粽食到今日 :-( :-( :-( :-( :-(

伯爵府

e....ee....咁好.....
咁等我考慮下先...... ?-(

jove 寫道:
佢地好好人,我同佢講,我星期六要返工(長短周),佢話我可以同佢講定,幾時返、幾時唔返,總之$500一定包4堂

公爵府

你都要減 你大風D都吹得走
jove 寫道:
coco:maybe啦,不過又maybe唔洗,因為我而家已經去返做女個時磅數lu。不過離自己個target就仲差少少

伯爵府

:-( 我唔知幾時先去到做阿女果時磅數呢 :-(

jove 寫道:

伯爵府

飽飽啦........

伯爵府

swingBB :我冇買咩書,都睇唔arm。
only買左一本noddy英文歌書連cd,$15(仲有折,折左$13.5)
佢仲有書仔,送vcd,$9.9(不過我唔知佢有冇英文,所以冇買)

仲有個度有間賣cd /vcd,我買左2隻卡通vcd,$12@
d公仔好得意架,叫prololo
講一隻企鵝仔同d朋友仔,每個topic唔同,
教小朋友要乖、有禮貌、守秩序....................

伯爵府

coco:都話隻6叫我大屎pat :-( :-(
coco123 寫道:
你都要減 你大風D都吹得走 [quote]
jove 寫道:
[/quote]

伯爵府

swingBB :一齊啦。
swingBB 寫道:
e....ee....咁好.....
咁等我考慮下先...... ?-(

[quote]
jove 寫道:
[/quote]

伯爵府

我媽咪上次去都買左兒歌vcd & cd....
有英文同廣東話,最好就係佢有本歌詞書.....
又可以比佢地睇,又可以比我地睇點唱....
果度仲有d大本書,好colourful,介紹d簡單中英文字....
仲有字咭,書仔......
全部都好抵
不過,就無買prololo
:-( :-( :-( :-(

emily
如果見到幫我買呀.....

jove 寫道:
swingBB :我冇買咩書,都睇唔arm。
only買左一本noddy英文歌書連cd,$15(仲有折,折左$13.5)
佢仲有書仔,送vcd,$9.9(不過我唔知佢有冇英文,所以冇買)

仲有個度有間賣cd /vcd,我買左2隻卡通vcd,$12@
d公仔好得意架,叫prololo
講一隻企鵝仔同d朋友仔,每個topic唔同,
教小朋友要乖、有禮貌、守秩序....................

首頁

尾頁

跳至