母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅱ〥>>快D入來Gathering預埋你

好呀~ :mrgreen:

basilmama 寫道:
LamLam,
好呀!平日又得,又可以SAT我過荃灣 or SUN 一齊FAMILY DAY!

我好眼

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅱ〥>>快D入來Gathering預埋你

其實每一次mandy_tai都係幕後幫手!
因為天秤座有選擇"由而"既我,次次都一羅問題!
都選擇唔到!所以次次都問mandy~
我都要多謝佢!(係唔夠咖!我欠佢實在大多!)

521 d相好正!
我一陣會擺上我地個網~05奶媽網!
由於我唔多時間去整個網,所以唔係好靚!
不過都見得下人既!

來梗,我希望一個月一次聚會!
其實我想一個月一次個原因係,我想大家聯系多d,唔好為左d唔係原因既原因而放棄!
[size=large]雖然每一次我都有安排不當,但都希望大家多多參與!

係因為你地,令我梗有心機支持,做正能量呢個post~

希望可以同你地唔係一分一秒既友誼!

男爵府

aggie_to:
我過幾日我老公放假!
佢車我來搵你!
(都唔明佢點解唔幫我俾你,佢日日都會經過返工!)

男爵府

我今日 到6:00pm跟住起身食野再 過!
次次聚會後就一身散哂!

我老公都 到好林!
bb都 得好林!
可能大家都好倦!

男爵府

講開 浦去 酒,我諗都成4年無lu~~

唔知點解對呢樣野越來越無興趣!

可能我14歲幾已經出來浦

浦左咁多年都無乜興趣了!

不過我好想去唱k,我而家對d新歌超陌生!

男爵府

全職媽媽真係唔易做!
尤其我,因為屋企多左隻99!

而家...我會定時定候叫人上來清潔!
平日就自已來!
Matthew仔成日都見我好忙咁走來走去做家務!
佢就會笑我!我估我做到成個傻婆咁掛!

其實99好多激心野,我好想講!但一講就成匹布/論文咁長!
所以 mandy就係我最好既聆聽者!

子爵府

wa!!!!!我第一次出黎浦,您應該仲讀緊P.1-2 :mrgreen:
我最近都有去K喔,當然Glenda豬都有份啦 :mrgreen:
不過,今次真係好開心呀!如果每次Gathering都係SUN,連我隻66都會黎呢,因為佢身邊都無朋友同佢傾"BB經"
文里文靜
文里文靜 寫道:
講開 浦去 酒,我諗都成4年無lu~~

唔知點解對呢樣野越來越無興趣!

可能我14歲幾已經出來浦

浦左咁多年都無乜興趣了!

不過我好想去唱k,我而家對d新歌超陌生!

男爵府

basilmama 寫道:
wa!!!!!我第一次出黎浦,您應該仲讀緊P.1-2 :mrgreen:
我最近都有去K喔,當然Glenda豬都有份啦 :mrgreen:
不過,今次真係好開心呀!如果每次Gathering都係SUN,連我隻66都會黎呢,因為佢身邊都無朋友同佢傾"BB經"
文里文靜

我P1-2咪11/2歲

男爵府

文里:

你唔好次次都話自己安排得唔好啦,其實你已經做得非常好,如果沒有你相信我們一次gathering都沒有,所以非常感激你咖!

講開蒲,我諗我已經太老了,都係留俾你地d後生啦.而且我好討厭飲酒.

男爵府

文里文靜,
我都覺得天秤座係咁....好難去決定一樣野,心大心細......我成日都係咁所以好多野都係老公幫我決定(佢係水瓶座)
天秤座係咁既原欣因為佢係一個完美主義者...樣樣野都想做到最好最完美...... :wink: 我老公成日話千期唔好比選擇我,唔係就................煩!!!!!!!!

[quote]
文里文靜 寫道:

其實每一次mandy_tai都係幕後幫手!
因為天秤座有選擇"由而"既我,次次都一羅問題!
都選擇唔到!所以次次都問mandy~

男爵府

bbpooh,
做咩話自己太老呀,你都唔係好老姐 :mrgreen:

男爵府

basilmama ,

不如搵日星期日,我地入元朗搵你地丫...
元朗有咩好玩好食既地方呀???(我好小入元朗)

子爵府

尋日老公請o左假,不過要用電腦做o野,所以冇得上o黎同你o地傾計~
尋日晞嵐豬叫"爸爸媽媽"喇,不過我稔佢仲未知"爸爸媽媽"係乜 ,成日o係度"爸爸爸",間中都有一兩聲"媽媽"o既......尋晚佢爸爸做o野唔得閒同佢玩,佢望住爸爸,一路跳一路"爸爸爸爸"咁,好攪笑

子爵府

LamLam1022,
我都係住元朗o架,入o黎記得搵埋我呀~~~~
其實我差唔多日日都會o係元朗行下街 ,所以放假鍾意去下屯門行,有人陪就可以去遠d,因為隻豬太扭計,所以唔敢一個人同佢去太遠。

男爵府

mikitten ,
晞嵐豬好叻叻呀 ~識叫爸爸媽媽~
唔知中中幾時先識 我宜家成日教佢叫爸爸....但佢就當我係傻婆咁

好呀~我成日都想入元朗行下...做左全職媽媽後冇晒朋友咁...有時真係幾悶下
到時一定搵你同basilmama帶路...行下街食下野

子爵府

LamLam1022,
我都教o左晞嵐豬好耐......不過似乎佢o地自己試試下就識,之前就"也也也"同"打打打",宜家就識合埋個唇講"爸爸"
我老公成日都叫我搵下朋友去街,我話d朋友要返工,冇乜人得閒陪我,佢就話叫我識多d朋友,搵多d節目,唔好成日屈o係屋企喎~

別墅

I also enjoy meeting you gals. Many thanks to "Man Lei" for organizing functions. Cos my hubby was away on trip last Sun, I can't join the BBQ on my own.

I will become a FT mom in July. Let's chat more then.

子爵府

P1-2(小一 /二),您應該得6-7歲
文里文靜 寫道:
P.1-2咪11/2歲

男爵府

mikitte,basilmam,

check pm pls~

子爵府

非常盼望呢
LamLam1022 寫道:
不如搵日星期日,我地入元朗搵你地丫...
元朗有咩好玩好食既地方呀???(我好小入元朗)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊