影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

我的木村哥今次係做死窮鬼..訓街..執汽水罐...
做乞衣..

0120    發表於 12-10-29 11:09

侯爵府

回覆:木村新作~Priceless

邊個apos有得睇?

男爵府

引用:木村真係慘,原來收視又麻麻,套劇都唔差,

原帖由 sambb 於 12-10-24 發表
木村真係慘,原來收視又麻麻,套劇都唔差,日本人口味同我地唔同。
隔離台做棒球可能真係幾搶收視嘅。 不過,南極大陸第一集真係幾好睇,睇到我,之後悶啫!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有睇, 今季D劇OK ,睇幾套。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我同事都向我推介呢部劇, 已下了第一集, 不過我都係儲到咁上下先開黎睇。
木村的劇我全都很喜歡, 佢真係識做戲唔係得個樣的, 希望遲些收視回升吧~

男爵府

引用:有睇,+今季D劇OK+,睇幾套。

原帖由 1928mickey 於 12-10-25 發表
有睇, 今季D劇OK ,睇幾套。
米倉果套,都幾好睇,不過瞪大隻眼做手術故怪d.

大宅

看了,都幾有趣.

還看了山P的Monsters和實習醫生五人組

沒想過山P會做搞笑的角色

男爵府

想問用s3有無apps睇到?

男爵府

木村一定要睇,我的至愛!

水晶宮

chuenma 發表於 12-10-26 16:31
看了,都幾有趣.

還看了山P的Monsters和實習醫生五人組

山P果套又係幾好笑

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

邊度有得睇?

禾攪唔掂個 aipanpan mouth:

大宅

引用:幾好喎!+上次南極睇到瞓着,最後幾集放棄左

原帖由 sambb 於 12-10-24 發表
幾好喎! 上次南極睇到瞓着,最後幾集放棄左。

今期d日劇好睇過韓劇, 開左幾套都唔錯。 機場管理果套 同惡 ...
你講個兩套咩名

男爵府

回覆:Queenie_0012 的帖子

online 睇 呢個 www.di-diao.org 日韓劇都有

男爵府

回覆:kiki713 的帖子

我睇緊呢幾套, 自己比較中意
doctor X 不結婚 東京全力少女 priceless

tokyo airport 惡夢小姐 幾集後 開始唔太想追 得閒無野睇都會看看

其實睇半隻已經知arm 唔 arm自己口味

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我睇緊呢幾套,+自己比較中意 doctor+X++不

原帖由 sambb 於 12-10-30 發表
我睇緊呢幾套, 自己比較中意
doctor X 不結婚 東京全力少女 priceless
全力少女好睇嗎除左呢套同長澤個套外,全部有睇沒爛尾。

別墅

回覆:0120 的帖子

好睇

男爵府

我剛睇到第五集, 好好睇!
有興趣可以到下址online睇...

http://jpdrama.meiku.org/%e7%84%a1%e5%83%b9-priceless/

翡翠宮

EuniceMaMa 發表於 12-10-23 19:26
我在www.lovetvshow.org睇架

正呀!多謝報料!

木村....由佢出道就已經好迷佢.......連我老公都超LIKE睇佢D戲

首頁

尾頁

跳至