跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 邊度有得教5歲小朋友游水ga??

係呀,要入會ga,1年$1500,1個月就$450lor,不過仲要比deposit$2000wor,我頂 :tongue: 其實佢有幾個plan嘅,我唸最抵係family lor,$2500一年,不過我吾會入lor,我又吾識游水 :-( 又吾做運動嘅!!其實我咁大個,仲可以去邊到學游水呀??? 我都想學呀 :-(

伯爵府

stephenietam 寫道:
babalala
你個度係咪姐係海洋呀? 但係都要4歲, 我囡囡都未得... :cry: 仲有係咪一定要3堂架? 因為好似好密咁.....

月希 寫道:
babalala...你住海洋花園果度咁多野學咁好既?

不過要4歲喎...駿駿先3歲幾....而且一星期三堂咁密...報左咪唔可以有其他活動囉=_=

係wor,好似淨係boo先係4歲ja可??不過我岩岩都幫您地問過係一定要足4歲先得,sorry

侯爵府

babalala
真係有d呃錢呀, ho~~ 買得你間樓, 梗係因為有swimming pool等設c姐, 點知又要比錢... 仲咁鬼貴tim.... :evil:

仲有, 唔好意思咁大個人學swimming咪等bb大少少一齊報親子班咪得lor~~

伯爵府

gina~~乜吾係通常d會所都係要比會費ga咩??我吾知呀....

耶...人地青少年離ja ma,不過我吾怕核突ga,我媽咪有d fd4拾幾歲先去學都係咁la,我唸我都係同返差吾多年紀嘅人學呱...不過吾知邊到有ja ma,有無淨係一對一ga,應該會學得仲快wor

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

babalala...嘩..點都唔抵啦...買得樓有swimming pool既..應該係free比住客架嘛...如果要錢...重要咁貴..我去公眾池都得啦..駛乜買佢樓?

伯爵府

月希~~咁又係呀,我真係寧願去公眾泳池呀,起碼多d后生女仔丫ma 其實3樓平臺歌度到好似有d健身設施嘅,所以我唸都吾洗入佢個會la

侯爵府

babalala
我冇話你老, 係你話怕我先教你呢個方法姐~~ 因為我游水唔叻, 我都有咁諗過~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bala....多數有會所既building..我指係hk..都唔駛會費架..係管理費果度包埋..所以管理費會貴d囉...一係有d就單次收費..比政府池半一大半咁

首頁

尾頁

跳至