跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度有得教5歲小朋友游水ga??

邊度有得報名a??
如果邊個媽咪知道,麻煩係度話聲我知

複式洋房

Re: 邊度有得教5歲小朋友游水ga??

我都諗住今年比個仔去學游水
聖心有得學,好似就報名,聽講教得幾好,我朋友個女舊年學過,好似600蚊一個月.
游泳總會-係蓮峰泳池個度,500蚊二個月,好似分1,3,5同2,4,6游.
我就想去游泳總會學,因為冬天都得學.有暖水池.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

想問係咪一定要有澳門id先有得報名架?

游泳總會..係咪政府搞架?最細幾多歲可以學?

複式洋房

月希 寫道:
想問係咪一定要有澳門id先有得報名架?

游泳總會..係咪政府搞架?最細幾多歲可以學?

游泳總會係唔係政府我又唔知喎,因為我仔星期六下午會去蓮峰個度捉圍棋,我都見到好多4,5歲既小朋友係果個泳池學游水,我都係上個星期六問下係個度學既小朋友家長先知,佢個度有二個泳池,一個係大眾體育教,一個係游泳總會教,大眾好似係政府所以平d,好似2百5二個月,不過好難報名.游泳總會就貴d.你可以搵佢網址睇下.

珊瑚宮

pingubj ....但係我仔仔得三歲咋喎....泳會貴d?冇所為啦..最緊要有得學嘛..佢地有網頁架?咁我上yahoo果d search下先..thx

侯爵府

月希
問左有得學話埋我知呀~~~

珊瑚宮

GINA...好丫..不過我睇過佢個網頁..只係得d swimming記錄..同比賽報名表等等既野...唔知佢係咪真係有得學swimming呢=-=;

等我今晚得閒d再send個mail去問下先得

侯爵府

月希
我今日係學校聽人講話係'乙水'仔奧林匹克個度學好wor~~ 不過唔知咁細個得唔得~~ 我再問下先~~

今日ivone突然打黎叫我接nie nie呀, nie nie隻眼仔腫晒, 嚇c我, 即刻同佢睇e生呀~~ :cry:

伯爵府

奧林匹克個度唔淺水架,如果唔識游的話,有點危險呢~~
水深有1.5米呀~~~~
但池邊玩下水都可以~~ :mrgreen:

侯爵府

pinky
係呀? 我見個小朋友話學緊咪諗住問下law, 佢都係6歲炸~~

珊瑚宮

gina...有冇睇新聞?有d小朋友swimming叻既...3歲已會游成1000米啦...

侯爵府

月希
冇睇wor~~ 邊台呀?

珊瑚宮

香港d報紙...好似係琴日架..yahoo有得睇

伯爵府

我屋企會所有呀,兒童班,4-15yrs,一星期3堂,每堂1小時,$850

複式洋房

聖心同蓮峰有得報名未ar?
我怕一遲左又冇ar!!!

侯爵府

babalala
你個度係咪姐係海洋呀? 但係都要4歲, 我囡囡都未得... :cry: 仲有係咪一定要3堂架? 因為好似好密咁.....

珊瑚宮

babalala...你住海洋花園果度咁多野學咁好既?

不過要4歲喎...駿駿先3歲幾....而且一星期三堂咁密...報左咪唔可以有其他活動囉=_=

侯爵府

月希
但係我今日聽個朋友講, 佢話海洋住客去swimming都要比錢架, 一個月pass好似成600蚊, 第一次join仲要成2000蚊tim....

珊瑚宮

GINA...下?住客都要錢?佢係公眾泳池黎架?

侯爵府

月希
就係唔係law, 住客都要比錢, 我都覺得有d過份~~

首頁

尾頁

跳至