跳至

首頁
12345...53

尾頁

伯爵府

畀面勳章

Re: 2003年3月媽媽會Part 38

pink0325 寫道:
Yuma,

(o岩o岩睇報紙話阿王富信卒之生左個仔, 唔知可以收工未呢)
Who's 王富信? 個名好熟,係咪乜嘢名人嘅太太 or 新抱呢?

李嘉誠個新抱。即係李嘉誠而家有男孫。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間
該用戶已被刪除

伯爵府

畀面勳章

coco,
你表妹我唸都好需要人地幫佢, 希望佢地可以克服到, 因為頭幾年最辛苦。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

早晨﹗

Cocobb
真係好大考驗﹐希望佢地都能夠堅強面對

大宅

姊妹們,
今日終於出太陽!!!

cocobb,
都唔知點安慰你!!!可以o的話陪o下表妹!!!
我姑長個弟弟都有一個唐氏小朋友,佢地兩公婆都好positive(兩個都係基督徒,另媽媽係社工),佢地最後仲生多兩個小朋友,希望將來o的兄弟姊妹可以一齊幫o下手.佢地total有4個小朋友.

yu-ma,
比多幾日yan-lok啦!!!琴日肯唔肯飲???

大宅

少9,
做乜鬼成個week唔見你????

大宅

二當家
好似日日都有野做﹐做唔完咁﹐我下個week去旅行la﹐今次真係去Singapore。

子爵府

puppy
re : Sin trip
so leave 2 boys to 99 & maids?

大宅

少9,
same questions ????

rabbit 寫道:
puppy
re : Sin trip
so leave 2 boys to 99 & maids?

大宅

cocobb,
re: your表妹&bb
what a bad news... :-|
re:有度頸皮, 抽血, 都話正常...
how come...
btw...我都無抽羊水wor...好驚

大宅

rabbit, 二當家
帶lunlun﹐細佬由99同老爺照顧﹐米奇.....唉﹗佢自身難保﹐點指意佢丫﹐每日幾小錯﹐幾日一大錯。

hellohello
唔好亂諗野好唔好

大宅

puppy,
next week...陽光與海灘即將陪伴你...
係咪心感興奮呢...

男爵府

CoCoBB,
re: 表妹 & bb
希望佢哋一家可以面對到這個大考驗!!

puppy,
re: trip
有老爺同99照顧細佬, 可以放心同lun lun去玩啦!! :mrgreen:
該用戶已被刪除

複式洋房

How come nobody answered my questions??? Please give me some suggestions & advice la. Thanks.

大宅

pink
Question (1)
Island Shangri-la﹐多野食﹐我最鐘意食凍crab.

Question (2)
家陣處處都有減價﹐唔減價你都唔好買﹐因為新貨冇耐都會減價﹐有d新貨都會有折﹐除非係fixed price or 你好鐘意而又等唔到佢減啦。

Question (3)
閒日去好d﹐因為weekend 真係會好多人﹐乜都要排隊。
該用戶已被刪除

大宅

pink, bbchiu
shopping lee家野都係要問hellohello至得

複式洋房

puppy,

How great! There's sale everywhere!!

Re: Island Shangri-la. You mean the one in HK Island - Admiralty? Dinner or lunch buffet? How much per person?

Thankssss!

大宅

<----------- 心心的近照

我無追你地的messages, 因為實在太多嘞!
近排有無乜野特別事發生呀?
你地好嗎?

首頁
12345...53

尾頁

跳至