跳至

首頁

尾頁

大宅

56定57好呢?

大家話56定57呢?

日期 : 5月6日(星期六)
時間 : 上午至下午(時間不定)
11月媽媽(1大1小) 上下午
vvbaby (2大1小) 上下午
baby111(1大1小) 上下午
cherrychung 上下午
littlepigpig 上午
ophelia 下午
cherrylung 下午
cso 下午
szeszebetty 下午
sandylam 下午
wahcarol (2大1小)下午好耐冇見你地啦
CKBBQ (2大1小) 下午
poonhui 下午
mandymfl 下午
yk 下午

日期 : 5月7日(星期日)

男爵府

Re: 56定57好呢?

yk 上下午

男爵府

yk 寫道:
yk 上下午
littlepig 上下午

男爵府

yk 上下午

大宅

yk 上下午
szeszebetty (3大1小)上下午

大宅

11月媽媽 (1大1小) 上下午
yk 上下午
szeszebetty(3大1小) 上下午
poonhui (2大1小) 上下午

男爵府

11月媽媽 寫道:
大家話56定57呢?

日期 : 5月6日(星期六)
baby111(1大1小) 上下午
cherrychung 上下午
littlepigpig 上午
ophelia 下午
cherrylung 下午
cso 下午
szeszebetty 下午
sandylam 下午
wahcarol (2大1小)下午好耐冇見你地啦
CKBBQ (2大1小) 下午
poonhui 下午
mandymfl 下午
yk 下午

yk 上下午
szeszebetty(3大1小) 上下午
poonhui (2大1小) 上下午
[size=medium]Dear all
咦! 點解轉左57星期日, 大家會冇咩反應既?
會唔會星期日已經約左人呢?
如果太少人揀57星期日, 咁就不如照舊揀番56星期六啦, 大家認為點呢?

依家暫定56星期六既節目
上午去銅鑼灣中央圖書館既玩具圖書館玩, 之後可能行下公園食少少野先!
下午會食tea buffet, 因為有好多媽咪都要返工, 放工返屋企再湊囝囝囡囡出黎都差不多時間啦!
如果大家冇意見, 咁有冇好提意去邊間食tea buffet呢?
最好就有得食又有得玩, 好似有d hotel有提供玩具俾小朋友玩架!

男爵府

[size=medium]VVbaby

哈哈~~每逢星期日都係朝聖日(同我奶奶飲茶),所以見你改咗57咪潛水囉

至於tea buffet,我真係唔知邊間有玩具比小朋友玩呢 駛唔駛去BK自由講場度出個post問問其他媽咪知唔知

大宅

醒目開學勳章

Dear all,

已經book左中央圖書館既玩具圖書館9大5細,早上11點,請早15分鐘到.記得大人同小朋友都要著襪呀!到時搵我因為我用其他人名book,到時可以改名的.

大宅

cherrychung 寫道:
Dear all,

已經book左中央圖書館既玩具圖書館9大5細,早上11點,請早15分鐘到.記得大人同小朋友都要著襪呀!到時搵我因為我用其他人名book,到時可以改名的.

咁即係邊日呢? 星期六or星期日?

cherrychung,
快d現身clarify∼

男爵府

係攞, 家下個心唔係15,16, 係56定57呢?

大宅

醒目開學勳章

poonhui,

book 左5月6日星期六早上11點呀!

大宅

Dear Cherrychung,
Sorry, 岩岩先睇到個 post, 可否加人 ?請告知, thanks.
(2大1小) 上下午 ok ~
ahpei

cherrychung 寫道:
poonhui,

book 左5月6日星期六早上11點呀!

大宅

醒目開學勳章

ahpei,

要明早打電話去睇下重有無位喎,好似每場限大人細路Total40人現在我book左9大5細即14個位,如果明天打去無位,到時你1大1細的話睇下我地大家張就下可能可以,所以就大家預去玩具圖書館玩是1大細先啦!

大宅

ok ~ 我可以自已打去book位的, book 到就到時見, thanks

ahpei

大宅

vvbaby,
我約左朋友星期日,多數會去新世界萬咩食TEA BUFFET.所以希望你手下留情,唔好BOOK呢間.至於其他我真係冇IDEA.唔好意思,我OUT左好耐.

男爵府

see you all at 11:00am on 56 la! 可以玩幾多分鐘架? 玩完去邊架?

首頁

尾頁

跳至