跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

大家好我住半山一號,bb剛一歲,你地會約出黎一齊玩嗎

別墅

大家好!我都係住愛民個邊,BB快8個月了,有無咁上下大既BB呀?

複式洋房

回覆 RRRRGGGG 的帖子

Hi! 住培正個邊,阿囡快8個月啦!

別墅

引用:回覆+RRRRGGGG+的帖子Hi!+住培正個邊,阿囡

原帖由 Annieray 於 13-12-31 發表
回覆 RRRRGGGG 的帖子

Hi! 住培正個邊,阿囡快8個月啦!
你好呀,我地bb差唔多大wor,交流下啦

複式洋房

回覆:RRRRGGGG 的帖子

平時你會帶阿B去附近邊個公園玩呀?

別墅

回覆:Annieray 的帖子

多數去九龍城個邊d公園,又可以食野

大宅

回覆:有冇住在何文田的媽咪,一齊交流下

Hello !
我奶奶住何文田村,囝囝22個月大了。
都諗住報附近D幼稚園。

民房

大家好,我都係住何文田架,平時最中意去何文田圖書館!

別墅

回覆:anitawong410 的帖子

將會搬, 正考慮窩山或御龍居, 請問邊個交通較方便 及附近多兒童設施? 如去又一城, 應搭乜車? Thanks!

大宅

回覆:Barbayauyau 的帖子

之前住御龍居附近,冇車去九龍塘。你要去紅磡 or 旺角轉火車。尖沙咀(經紅磡)/旺角(next to Carmel on the hill)/土瓜灣(俊民苑)有小巴都方便同好近。但去佐敦/西九方向車很疏,但我很喜歡附近的寧願。附近有愛民和何文田廣場領滙商場。窩山只經過沒住過,感覺不知在那裡買餸,日用品等等。建議用一個下午走走兩個地方,walking distance between the two. Both shopping malls I mentioned have property agency you can check with them for professional suggestions of your need.

大宅

回覆:Barbayauyau 的帖子

Btw, 何文田體育館 close to Oi Man estate. There\'s kid\'s playroom inside, there\'s another sport complex closed by but no playroom. Oi Man plaza is old but renovated recently, not many shops there but spacious for kids to run. OI Man estate itself has a lot of open area for kids to ride bicycle.

大宅

hi, 7 個月女女~

大宅

我住愛民村, 女女23個月大, 大家好.

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

Xmas吸收勳章

別墅

引用:我地何文田有媽咪group啊,Pm我啊 +

複式洋房

複式洋房

我都係, 呀b一歲

別墅

引用:我地何文田有媽咪group啊,Pm我啊 +

別墅

引用:Quote:原帖由+amycheng126+於+15-04-12+發

首頁
23456...7

尾頁

跳至