自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:佢話過左呢個禮拜就要比多680安裝費 我問人

原帖由 baby_kaka666 於 12-10-05 發表
佢話過左呢個禮拜就要比多680安裝費
我問人都話系
所以即刻裝左。。。
甘即現在幾錢?幾mb?有咩送?

男爵府

I just renew hkbx, average$137 for 24 mths contact. Old contract $209 for 2 yrs until this Dec. Now 1-12mths -$198, 13-15mths-free, 16-24mths- $128, + gift free TP line router and immediately start in Oct. That means this 3 mths don't need to paid $209!!!

大宅

168148 發表於 12-10-5 07:30
回覆 klbb2011 的帖子

網上行唔理舊客, 本人屋企前後用咗起碼7-8年, 舊年一路比緊$150 冇約, 佢夠膽死靜雞 ...
PCCW真是唔理舊客,是真的,我已用了它12年,現在$138 30m,如續約30m要$18x, $138就比6m,有無攪錯,
街見到PCCW街$138 200m, cut錯 佢,用香港寛頻$18X, 500m.

別墅

BK Milk勳章

回覆:lwsdebbie 的帖子

138$ 200mb光纖 佢話可以吾使同人share條線
打機快好多

男爵府

回覆 Ronald媽媽 的帖子

hkbx same same, i used for 8 years, saw people $99, $119 for bb100 and phone, but i need to pay $34 for phone, $209 for bb100.......so angry!! this year i insist they talk to me instead of my husband.

大宅

stellaping 發表於 12-10-5 20:37

hkbx same same, i used for 8 years, saw people $99, $119 for bb100 and phone ...
用pccw因它的售後服務真是一流,所以價錢比其它供應商貴都用它,但今次無理用街客個價又平又快,舊客個價又貴又慢,可能要hkbx和pccw兩邊交替用。

你幾多m? 幾錢?

男爵府

bb100, old contract $209 ,just renew average $137 . not includ telephone!~_~

大宅

BK Milk勳章

引用:200mb光纖+我簽左啦 又問過曬朋友話真正快

原帖由 baby_kaka666 於 12-10-05 發表
200mb光纖 我簽左啦
又問過曬朋友話真正快
邊間?

別墅

BK Milk勳章

回覆:MoreMorePooh 的帖子

pccw

子爵府

引用:138$+200mb光纖+佢話可以吾使同人share條線

138$ 200mb光纖 佢話可以吾使同人share條線
打機快好多
你係咪要係屋外拉綫入屋架?

大宅

虎到金來勳章

回覆:0411BB 的帖子

現有香港XX上網,想加多項家居電話,剛打電話問要加多88元。但見119已是上網加電話,有冇人好似我緊加?

男爵府

回覆 vivian0_0 的帖子

我都是明年1月尾約滿, 住元朗私人屋苑, Sales 打黎話 HKD151. (上網+電話) 要我續約, 我話網上有人係 HKD119 已是上網加電話, 他說 "公屋", "居屋" 和"私人屋苑"是不同價的, 不能作準, 還叫我提出是那區咁平喎, 真係比個 Sales 寸到無話可說. 請問有無媽咪可提供其續約價錢, 及在那一區, 是否屬於私人屋苑呢. 謝謝幫忙 !

別墅

BK Milk勳章

回覆:0411BB 的帖子

吾使牙

大宅

引用:I+just+renew+hkbx,+average$137+for+24+mt

原帖由 stellaping 於 12-10-05 發表
I just renew hkbx, average$137 for 24 mths contact. Old contract $209 for 2 yrs until this Dec. Now ...
Same here..they said this is the best/lowest price they can offered...

複式洋房

我現在的 約係209 (bb100 + 電話) <---------- -我e+至知佢收貴我咁多
同佢爭論幾日 , 佢今日又打嚟話199
最嬲係我叫佢俾份取消form 我 , 佢確認完地址 , 就吸我線, 一句結尾語都無

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆:danzlover 的帖子

我因為搬左村屋,有14個月約,有冇人有興趣,可以每個月平d

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

我住公屋,下年三月先到期,本身比開$169 100m連電話,佢夠膽死打來話續約價199,仲貴過我而家,一路講話度度加晒價,咁我話度度都加你又加,咁我駛鬼同你續,跟住三日打次來,打親一聽佢係香港寛頻,我即話係咪199,199唔駛講,跟手收線~~

佢急我唔急,同佢慢慢磨~~~~

首頁

尾頁

跳至