夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

在不知情下做左第三者....我要點做呀

我同佢拍拖三個月,,我一直唔知佢有老婆架,但最近發現佢老婆有左....咁點算呀?

大宅

Re: 在不知情下做左第三者....我要點做呀

你問o下你自己, 應該點囉...你應該知要點做o架...

洋房

我冇諗過要傷害別人架, 只是有點不捨咋!!!!點解唔一早講呀! 如果我知我就唔會同佢一起啦...係都要人放晒落去先至講....但我同佢講左我唔會留低,因錯的不是佢太太呀,冇必要要佢受傷,更何況佢有左....

大宅

你男友 佢都好衰ja 佢分明厄你la

努力考到UMPIRE

洋房

我都唔識講, 只係感覺佢唔係一個可信的人,現在愛又放左落去, 但受傷就只要有我, 我真係唔知. 哭?定當冇野呀?佢話唔想分手, 唔可以冇左是但一個.咁我問佢咁你老婆, 你個bb呢?佢嫁得比你就希望可以得到幸福, 現在你這樣比d乜野人呀?你是否要什麼都冇才安樂呀/

子爵府

佢梗係唔想同妳分手la,佢想左右逢源嘛 何況而家妳知道佢有老婆,如果妳選擇繼續同佢一齊,即係表示妳唔介意做呀二!
如果佢係一個好男人,唔會個老婆大肚都攪女人la

男爵府

佢老婆有得BB o既, 証明佢地都有甜蜜的時刻, 佢都會同你一齊??? 咁呢個男人唔要得啦!!!

又如果佢老婆有左超過3個月, 佢係老婆大肚後才跟你開始的, 咁佢老婆生左BB之後, 你都難免被佢飛了

洋房

我知呀! 佢話佢老婆剛剛check到有架喎!!!我只是感覺好笑呀!佢話佢愛佢老婆,但又要追我呀!!!!乜呢d野真係好好玩?傷害我唔梗要,但點都唔可以傷害自己的女人架!!!!呢個乜野世界呀....

洋房

乜玩女人真係咁開心架咩....我現在哭.傷害自己, 睡唔到,食唔到,佢知咩!!! 只是一句唔分手咪得囉.就算比人知道,我都唔會離開你,只要你可以唔要名份,我可以跟你一世喎! 你話佢乜野意思呀

子爵府

蠢豬 寫道:
乜玩女人真係咁開心架咩....我現在哭.傷害自己, 睡唔到,食唔到,佢知咩!!! 只是一句唔分手咪得囉.就算比人知道,我都唔會離開你,只要你可以唔要名份,我可以跟你一世喎! 你話佢乜野意思呀

佢即係唔會離婚,妳想同佢一齊,咪呢世做佢二奶lor

大宅

Don't spend on time on this #### man la. Leave him la. U will find another one 100% better than him ar. If U believe what he says, U are a fool ar. SO, BE SMART, LEAVE HIM.

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多口講句 , 你既然知道自己做咗第三者 , 亦都知道唔應該做第三者 , 何必又問我哋要點做呢 ?? 對方連bb都有埋 , 唔通你想攪出人命 , 好來好去 , 放手啦 , 個男人賤人嚟架 , 唔好side 咗d青春 . 襯自己同佢唔係開始太耐 , 忘記吧 . 今次當自己行衰運 , 俾次教訓自己 , 下次帶眼識人 , 遇上真愛 .

洋房

我唔會同佢一起,呢個唔係我唔愛佢, 只係我唔可以同一個咁的男人一起,更何況要傷害的唔止一個人, 我想我就算冇男人都可以咁做,因為大家都係女人,應該明白女人的感受呀!!! 我只係想話呢個世界d好男人去左邊呀

洋房

其實我知我要點做,但好痛呀....我要點先可以忘記佢呀

男爵府

只係三個月啫,忘記佢la,可能我咁講你會覺得我好衰,但係你一個人傷心總好過4個人一齊痛苦呀,你繼續同佢一齊你唔只令你唔開心,更加會令人哋老婆同bb痛苦,你無咗佢你可以搵過一個對你更好既男人,但係人哋老婆就無咗個老公,有可能係佢生活既支柱,bb就無咗個爸爸,你同佢3個月,佢老婆同佢可能係3年6年或者10年都未定,咁相比之下,你認為邊個會痛d呀?
該用戶已被刪除

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回頭是岸

禁止訪問

子爵府

蠢豬

忘記一個曾經愛過既人,就係你用左幾耐時間去愛,就可以用同樣既時間去忘記他,三個月好快就過,三個月之後回想你現在,只覺得自己好傻.

禁止發言

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至