跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part4)

[size=x-large]人ar !!!!!點解得我o向度自問自答 ga !

伯爵府

醒目開學勳章

hi~

個地墊我問過係可以捲起收藏的, 你要訂大size pooh 是嗎?
我試下加多1張訂, 因為個mama話係5張1單, 如果唔夠5的倍數唔可以折散賣
small22 寫道:
cherylmama, lingirl, coco ,

lingirl,

我多數係夜晚先浦頭ga !

仲有想問o下妳order既地墊係米一大塊可以卷埋收藏o牙 ! 如果係妳可o吾可以幫我order一張pooh大既$110 o個種.

公爵府

咁我見e+要出荃灣千色先有得買,咪訂送貨 你都有用 係咪好好用 [quote]
small22 寫道:
o i c o甘有, o吾洗訂lu !
[quote]

公爵府

好媽媽勳章

small22 寫道:

good evening!!!!

公爵府

好媽媽勳章

o吾係bor, 係見到個叔叔就 :-( [quote]
lingirl 寫道:
會唔會見到鉸x 驚驚先:-( ?
咁整張靚相來睇吓 [quote]

公爵府

人哋寫字寫得慢
small22 寫道:
[size=x-large]人ar !!!!!點鮮得我o向度自問自答 ga !

公爵府

好媽媽勳章

lingirl 寫道:
會唔會見到鉸x 驚驚先:-( ?
咁整張靚相來睇吓 [quote]

男爵府

lingirl

thanks !

[quote]
lingirl 寫道:
hi~

個地墊我問過係可以捲起收藏的, 你要訂大size pooh 是嗎?
我試下加多1張訂, 因為個mama話係5張1單, 如果唔夠5的倍數唔可以折散賣[quote]

公爵府

係咪咁樣 [quote]
chloemummum 寫道:

男爵府

chloemummum ,

coco,

妳日又寫夜又寫, 都寫字寫得慢 !

公爵府

好媽媽勳章

又真係幾似bor [quote]
coco123 寫道:
係咪咁樣 [quote]

公爵府

[size=xx-large]係嗰手寫板慢咋
small22 寫道:

coco,

伯爵府

醒目開學勳章

鬼咩!!coco姐日又打人夜又打人, d力都用哂去打人度, 咁係寫宇慢嘛 :tongue:
small22 寫道:

coco,

公爵府

[size=xx-large]桐桐個頭好嗅

[size=xx-large]嗅桐再現

公爵府

好媽媽勳章

我今日都同chloe去o左英藝報名 我同個校長講我之前係珈琳都報o左名, 仲交o左留位費添, o甘個校長就話如果你真係想係度讀既話, 你可以搵番張收據俾我地, 可以同你減番佢 真係無諗過可以o甘, 開心c我

男爵府

chloemummum,

我早幾日又係帶heyden去較hair cut, 佢o向度大叫 & 用對手仔, 猛o甘話"mami o吾好o牙" 重要有5個人(加埋我&印印)服事佢!

男爵府

lingirl 寫道:
鬼咩!!coco姐日又打人夜又打人, d力都用哂去打人度, 咁係寫宇慢嘛 :tongue: [quote]
small22 寫道:

coco,

[/quote]

公爵府

-->-->-->[quote]
lingirl 寫道:
鬼咩!!coco姐日又打人夜又打人, d力都用哂去打人度, 咁係寫宇慢嘛 :tongue: [quote]

公爵府

chloemummum 寫道:
我今日都同chloe去o左英藝報名 我同個校長講我之前係珈琳都報o左名, 仲交o左留位費添, o甘個校長就話如果你真係想係度讀既話, 你可以搵番張收據俾我地, 可以同你減番佢 真係無諗過可以o甘, 開心c我

公爵府

好媽媽勳章

o甘你仲o吾5555555555555d同佢沖多次涼
coco123 寫道:
[size=xx-large]桐桐個頭好嗅

[size=xx-large]嗅桐再現

首頁

尾頁

跳至