自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

深圳造衫香港取貨的店舖

請問有沒人知深圳造衫香港取貨的店舖既地址呀? I have lost the address, anyone can advise me ah? Many thanks

大宅

Re: 深圳造衫香港取貨的店舖

Pls advise, anyone knows.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我只識一間叫大昌洋服, 間舖o係上環, 羅湖城亦有舖
不過就唔係exactly深圳造衫香港取貨, 而係可以深圳造衫深圳取貨, or香港造衫香港取貨, 佢講明香港落order都係拎返大陸做, 不過由於舖租等成本問題, 香港落order會貴3成
我唸深圳造衫香港取貨都得掛.....可能會charge多少少lor
(唔sure係咪呢間因為卡片o係屋企, 呢個電話係上網search既)
大昌洋服
電話:3579 2058傳真:3579 2410
上環 禧利街11

別墅

Hello Charlotte_mom ,
知唔知做唔做女裝,how much??打電話問完就hang up...好鬼樣 :tongue:

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

正確contact:大昌洋服皇后大道中236號地下電話35792409 我上次拎左塊花布去做件女仔棉襖, 人工好似$400因為有絲棉, 結果手工幾好, 佢仲有心機到全部袋位呀同我對晒花tim! 仲係成件一幅過裁布料(即膊位無縫線), 我都幾喜出望外, 佢都有一般中式祺袍呀果d架, 希望arm你心水啦!

大宅

造西裝又如何呢

首頁

尾頁

跳至