跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有無人今年讀幼聯安泰呢 ?

Hi Eily

原來如果你是7:00pm 後先接放學就要收$36蚊 (計2個Hrs) 但係我最快要7:15分先到學校 我打算阿仔不在學校食飯 因為 回到屋企自己都要食la 不如同阿仔一齊食仲好
但係如果食的話 我返到屋企會比較夜 學校晚飯時間大概7:30pm 先開始 現在我也15/16

伯爵府

Hi Webjen

乜原來你個女也是睇何楚明醫生架 , 真巧合 我個仔也是 ,係la 想問下要現在那麼早就 打定水痘針嗎 ?
因你阿女9月定10月(忘記) 先返學

珍珠宮

pecky
唔係呀,我囡睇元朗謝建華架,何楚明唔多夾,因為佢水痘針平d,咪去佢到打lor!!我囡番育嬰院架,佢1歲我就同佢打lu!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

WEBJEN :

"Sorry " 攪錯Tam 不好意思

你個女返邊間育嬰院呢 ? 天耀"m"記樓上個間

Bye Bye 不講La 明天再說吧 ! 我要去接仔仔la

大宅

Hi Pecky,
但如果你趕得咁辛苦跟住又要返屋企煮飯食,一來可能會好夜,小朋友食完無耐要瞓覺,二來你又會無muk時間同佢玩,倒不如你自己求其食完再接仔返屋企,咁樣好似好啲,或者你可以開頭試吓先,唔好咪再諗!

大宅

水痘針夠一歲可以打,其實早啲打咗會放心啲,因為我一路都懶,所以先攪到依家先去。

子爵府

thanks!
EilyMum 寫道:
好似無嫁!但唔太肯定![quote]
yiubb 寫道:
請問有無半日返架?
[/quote]

大宅

蕃薯楹,before同你講過但你可能忘記了,近天水圍西鐵站(天盛商場旁邊停車場轉彎位)好易找,因為有好大隻字**幼聯安泰幼兒中心**地下(tel:2254-2442何主任)
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

我仔仔得1歲4個月咋~~係唔係要開始揾學校呢
peckykoo 寫道:
Hi Didi 711

位置在天盛苑 街市向西鐵站方向行 會見到個停車場 轉入去就會見到了

這間學校到幾易入 (個人認為) 學費$2,220(全日)
有ABC 人教英文架 不過要N2 先有 N1 是無的

另外一提這間學校個文員陳小姐好鬼NICE 架 + 好鬼好記性
係呢 ? 你個小朋友幾多歲呢 ?
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-15/oscar_fung.html

大宅

各位早晨!

伯爵府

hi
我個囝未夠年齡報幼聯, 但係我都多數會同佢報哩間, 所以想入黎同大家吹下水交流下呀 :mrgreen:

我個囝14個半月, 依家返緊育嬰園, 諗住n1同佢轉過黎, 睇見你地個個都可以今年入讀, 真係羨慕c 我 :cry: :cry: 如果我個囝早18日出世, 都可以同你地一齊同級

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

珍珠宮

pecky
係呀,m 記樓上!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

EilyMum

果時我囝入育嬰園前, 都係趁同亞囝打針搵醫生填張健康證明乍, 唔使收錢架, 如果你個B冇病冇痛又唔使打針, 你到時試下打電話去睇開既醫生度問下可唔可以剩係比張form佢填... 講真, 張form寫果d病, 都唔係普通門診醫生就咁睇就睇到啦... 佢咪又係求其填...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

webjen
我地係哩邊又碰面勒...

大宅

Hello,可樂皓皓,
你好

我都打算下個月都亞囡打針順便叫醫生填!

大宅

Hello, 各位!
原來今日大家都好忙,我咁夜上嚟都見唔到你哋!

今日你哋有無收到學校電話通知話有小朋友退學可以有位插班,但要今日決定,四月返學,我覺得時間太趕,所以無應承囉!你哋有無人收到呀?

大宅

eilymum,我都收到好似你話咁趕,什麼都無預備,點返,我都推了
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

係呢!我話聽日先覆佢都唔得,如果係5月開學我都會諗吓嘅!

大宅

ahemama,
你囝囝幾大呀?

大宅

Good Morning!
我依家至起身詐!

首頁

尾頁

跳至