影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:昨天看16集直播,+圓滿結局.好多之前的迷團

原帖由 白海豚 於 12-09-19 發表
昨天看16集直播, 圓滿結局.
好多之前的迷團都有交待,
云在詩源今集有好多KISS戲
仲未有得睇
一二三、三二一
我哋等得好心急

別墅

回覆 白海豚 的帖子

睇左啦 . 我都唔講住, 等多D 人睇晒, 一齊再傾下 .

好失落 !!! 冇得同你地傾下計囉 . 有沒有其他好劇介紹呀 .

我有睇 熊貓小姐和刺猬. 不過和這套真是天淵之別 .

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

花露水 發表於 12-9-20 08:59
仲未有得睇
一二三、三二一
我哋等得好心急

pptv 有啦.
超多kiss kiss

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

HING2HING 發表於 12-9-20 11:13
回覆 白海豚 的帖子

睇左啦 . 我都唔講住, 等多D 人睇晒, 一齊再傾下 .

忍忍忍.....唔講住.
1997 真係好好睇

大宅

白海豚 發表於 12-9-19 08:43
昨天看16集直播, 圓滿結局.
好多之前的迷團都有交待,
云在詩源今集有好多KISS戲

請問第16集, 有一幕係太勇在cd鋪買cd, 遇見女醫生.
呢幕, 係之前的集數有出現過嗎?
是不是只是編劇想表達他倆緣份早注定??

翡翠宮

終於看完大結局..不錯, 雖然翻譯好差.我看的是玩玩字幕, 但我真是笑C..

有天名字出了兩次. 還有在中, 俊秀, 隊長也有. .

大結局是6.22%. 收費電視劇應該是1997最威了.

大宅

引用:Quote:白海豚+發表於+12-9-19+08:43+昨天看

原帖由 cancanmama 於 12-09-20 發表
是不是只是編劇想表達 ...
有出現過,係第9集缺失的12分鐘內。

cancanmama  oh thanks....where could we watch this "12 mins"??  發表於 12-9-20 19:52
http://betsychik.blogspot.hk/

侯爵府

cancanmama 發表於 12-9-20 13:43
是不是只是編劇想表達 ...

有出現過太勇在cd鋪買cd呢幕, 但無show 過醫生樣的.

侯爵府

MagDog 發表於 12-9-20 13:51
終於看完大結局..不錯, 雖然翻譯好差.我看的是玩玩字幕, 但我真是笑C..

有天名字出了兩次. 還有在中, 俊秀 ...

係啦, 醫生不斷提神起, 有天, 俊秀, 嘻嘻!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 littleangelyy 的帖子

你係pptv app (手機)睇到? 點解我睇吾到, 今日試勻, pptv, youku, tudou, letv乜都無....跟係係千尋睇睇下又short左...吾制呀....

侯爵府

BK2002 發表於 12-9-20 15:35

你係pptv app (手機)睇到? 點解我睇吾到, 今日試勻, pptv, youku, tudou, letv ...

我係pptv app (手機)睇到喎, 一定有架, 你再search下.

珍珠宮

2024年龍年勳章

我再試下啦, 因為係pptv搜尋幾次打左"請回答1997"都只係短片之類...吾該哂你...

HING2HING  http://www.funtude.us/teleplay/play.php?view=6621.516787.569793  發表於 12-9-20 17:07
HING2HING  http://www.funtude.us/teleplay/play.php?view=6621.516787.569793  試下啦. 開 備用   個版好D  發表於 12-9-20 17:02

翡翠宮

"請回答, 1997" 大結局中, 有天的名字取了出現了幾次. 有天也穿越了, 云宰和俊熙的家..

看看, 有天以前2006年在同一間屋拍過片段的.. cr. as tagged

BK2002  有天大人也逃不過你的掌...  發表於 12-9-21 11:12

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 BK2002 的帖子

HING2HING: THX X 100000000000000

HING2HING  你睇到就好了  正在努力找手機版呀 因為我手機只是有第7~15集咋  發表於 12-9-20 18:09

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MagDog 發表於 12-9-20 16:56
"請回答, 1997" 大結局中, 有天的名字取了出現了幾次. 有天也穿越了, 云宰和俊熙的家..

看看, 有 ...

晨早流流~~~笑醒左~

珍珠宮

2024年龍年勳章

HING2HING:
我見千尋都有齊16集呢, 但成日睇下, 停下, 吾係咁順暢. 仲有, 我之前係pps收藏左呢個劇目, 依家click入去仲睇得番1-15集(就係無16集).

伯爵府

回覆:推介韓劇"請回答1997"

昨日youtube 有16集

別墅

你就好啦 , 我 keep 唔晒呀 .

唔知點解好多網站都突然消失

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回

PPS.tV 睇唔到

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:推介韓劇"請回答1997"

只有快手睇到。搜狐有好多韓劇突然地區所限,睇唔到。

首頁

尾頁

跳至