跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

CherylMaMa 寫道:

hi swing,

好彩有你,為我講返句公道說話!!! 

有啲人仲要灌湯x,馬拉糕咁呀:-( :-( :-( !!!

[quote]
你地就好啦....聽日去飲茶啦.....唔洗理我同chelymama..... 唔當我地fd.... :-( :-( :-( 無天理呀.......

公爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

swingBB 寫道:
886 886

珍珠宮

hi coco,

真人正常好多喎,又睇唔出原來係[size=large]個bor.

我知又要俾人打架啦

公爵府

好媽媽勳章

o吾使扮怕醜bor, 一d都o吾似你既作風
[quote]
coco123 寫道:
[quote]

珍珠宮

hi swing,

男爵府

o吾該o西o牙 ! 田七鄧雞係o米好難飲ga ? 我成日都o吾明點解要當坐月o甘 個胎o甘細又無做手術
coco123 寫道:
small22

食一次田七鄧雞,清吓D嘢先,過幾日無晒啦就鄧D清清地嘅食,如去皮鷄+薑+紅X,遲多個禮拜就可大補!叫你食多D薑,同坐月差唔多

公爵府

CherylMaMa 寫道:

hi coco,

真人正常好多喎,又睇唔出原來係[size=large]個bor.

我知又要俾人打架啦

男爵府

sorry ! sorry ! o吾記得要讚o下coco tim ! [size=x-large]coco 妳好"索"o牙 !

公爵府

都好飲嫁 但好傷身 而咁樣都有可能係你身體唔好 咪補吓啦 女人唔補好易老
small22 寫道:
o吾該o西o牙 ! 田七鄧雞係o米好難飲ga ? 我成日都o吾明點解要當坐月o甘 個胎o甘細又無做手術
[quote]
coco123 寫道:
small22

食一次田七鄧雞,清吓D嘢先,過幾日無晒啦就鄧D清清地嘅食,如去皮鷄+薑+紅X,遲多個禮拜就可大補!叫你食多D薑,同坐月差唔多
[/quote]

公爵府

small22 寫道:
sorry ! sorry ! o吾記得要讚o下coco tim ! [size=x-large]coco 妳好"索"o牙 !

男爵府

swingBB ,

多謝關心理 haha.....又多個人關心我la ! 好warm o牙 ! 就算天氣涼o左都o吾駛著多件衫la ! 有股暖流包住我 !
妳講漏o左o牙 ! 聽日去飲茶都係無我份ga !
好叻o羊 !
swingBB 寫道:
你地就好啦....聽日去飲茶啦.....唔洗理我同chelymama..... 唔當我地fd.... :-( :-( :-( 無天理呀.......

small22
出街小心要用野傘住個頭唔好入風呀......

我特燈上黎打,我要 啦.....
因為我好頭云,唔知係咪耳水不平衡又發生啦........ :-( :-( :-(

公爵府

small22
你補好身子咪陪你再去飲過啦

男爵府

coco123 ,

算妳都有d 人性, 不過我e+身體又無o羊野, 我都好想同妳o地飲o下茶見o下妳o地, 但又o吾知老公比o吾比去
coco123 寫道:
small22

珍珠宮

各位,我又閃啦.886!!!

bye bye [size=x-large]"索" 但 的 coco !!!

男爵府

CherylMaMa ,

goodnight !

公爵府

遲D先啦
small22 寫道:
coco123 ,

算妳都有d 人性, 不過我e+身體又無o羊野, 我都好想同妳o地飲o下茶見o下妳o地, 但又o吾知老公比o吾比去
[quote]
coco123 寫道:
small22
[/quote]

男爵府

o甘好la ! :-( :-( :-( [img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/09/182113.gif[/img]

禁止訪問

男爵府

angel1106,

重o羊o甘夜o牙 ! 唱k唱到家o下 ?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至