跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

你地2個, 真係........
CherylMaMa 寫道:

”c”婆,呢度你估真係得我哋幾個咩.好多隱形人架.

大庭廣眾問人啲”m”. 係人都知small”m”近啦!!!

[quote]
coco123 寫道:
small22

D M清晒末
[/quote]

男爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

coco123,

仲有少少 , o甘頭先"鄧"o左d野食, e+食緊o牙 ! 係呢! 妳幫我問o左d fd 味o牙 ?
coco123 寫道:
small22

D M清晒末

公爵府

好媽媽勳章

係bor, cherylmama & small22, 你地尋晚走寶la, coco姐showo左佢既肉照出黎, 嘩, 真係...........

男爵府

CherylMaMa,

妳o吾好"片"coco la ! 佢都係關心我o者 ! 妳o地一人多句la !

珍珠宮

駛乜客氣.我都係啲mami介紹之o麻.

唔包架,啲mami話除咗一啲promotion items係包之外.其他都唔包的.

仲有,你要登記做咗會員先.同埋,當你shopping時,上面有條bar問你係購自邊個country & local currency, 你入咗之後,佢會幫你計埋大約幾多錢的. 

男爵府

chloemummum,
走寶 o羊肉照o牙 我有溫書wor !o弟o吾到既 不如so 多次比大家欣賞o下la !
chloemummum 寫道:
係bor, cherylmama & small22, 你地尋晚走寶la, coco姐showo左佢既肉照出黎, 嘩, 真係...........

珍珠宮

hi coco,

旬眾要求,咁姐姐”錫”返啦.

[size=xx-large]yeah,我又要睇玉照呀!!! 快啲post或pm俾我們!!!

男爵府

thank you 妳o牙 ! 八o下先! o甘妳訂o左o羊o牙 ? 幾$運費o牙 ?

唔包架,啲mami話除咗一啲promotion items係包之外.其他都唔包的.

仲有,你要登記做咗會員先.同埋,當你shopping時,上面有條bar問你係購自邊個country & local currency, 你入咗之後,佢會幫你計埋大約幾多錢的. 

公爵府

small22

食一次田七鄧雞,清吓D嘢先,過幾日無晒啦就鄧D清清地嘅食,如去皮鷄+薑+紅X,遲多個禮拜就可大補!叫你食多D薑,同坐月差唔多

伯爵府

咁快我地就開part 2 啦...
我都仲未鬧你地.... 尋晚仲咩傾到成4點幾呀.....唔洗瞓.... 等我溫書溫到 cc 下 ......
你地就好啦....聽日去飲茶啦.....唔洗理我同chelymama..... 唔當我地fd.... :-( :-( :-( 無天理呀.......

small22
出街小心要用野傘住個頭唔好入風呀......

我特燈上黎打,我要 啦.....
因為我好頭云,唔知係咪耳水不平衡又發生啦........ :-( :-( :-(

公爵府

small22 寫道:
CherylMaMa,

妳o吾好"片"coco la ! 佢都係關心我o者 ! 妳o地一人多句la !

公爵府

睇一陣好啦

珍珠宮

hi small,

我訂咗口水巾,牛仔褲,睡衣同埋裙褲仔. total 7xxx幾yen. 唔記得幾多運費,但知道啲運費唔平.

small22 寫道:
thank you 妳o牙 ! 八o下先! o甘妳訂o左o羊o牙 ? 幾$運費o牙 ?
[quote]

[/quote]

公爵府

swingBB

咁你5d去休息吓 耳水不平衡好辛苦

珍珠宮

hi swing,

好彩有你,為我講返句公道說話!!! 

有啲人仲要灌湯x,馬拉糕咁呀:-( :-( :-( !!!

[quote]
你地就好啦....聽日去飲茶啦.....唔洗理我同chelymama..... 唔當我地fd.... :-( :-( :-( 無天理呀.......

伯爵府

本來想say ......點之我見到coco就想講句[size=xx-large]coco....你好靘呀.....

公爵府

好媽媽勳章

jelly

o甘你早d訓la, 耳水不平衡好辛苦架

伯爵府

咪係.....

hi swing,

好彩有你,為我講返句公道說話!!! 

有啲人仲要灌湯x,馬拉糕咁呀:-( :-( :-( !!!

[quote]

公爵府

swingBB 寫道:
本來想say ......點之我見到coco就想講句[size=xx-large]coco....你好靘呀.....

伯爵府

886 886

首頁

尾頁

跳至