想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

中e叫我放棄生bb

病左10幾,轉左個中e睇,終於睇好了,我見佢幾好所以問佢可否邦到我睇生bb,但佢話我身體太差不如放棄生bb,我話唔得我要生,佢話如果你生就唔好返工,嘩...手停口停何況份工已做左10幾年,佢話咁順其自然啦,唉問左等如冇問.
bb3805

洋房

Re: 中e叫我放棄生bb

您個中e話如果你生就唔好返工,是否可以令您容易d有呀!
我而家也放棄了份工,靜養身體希望容易d有呀!因我個人做起

別墅

放棄了份工真係唔得,間屋未供完,同埋依家個市,我想一半人工都冇呀,咁點生活呢 :-( :-(
bb3805

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Daisyboris 寫道:
放棄了份工真係唔得,間屋未供完,同埋依家個市,我想一半人工都冇呀,咁點生活呢 :-( :-(

Daisyboris,
我好認同你咁諗呀....雖然係好想快 d 有 bb, 但係如果無 $$, 就算生左個 bb 都好辛苦架, 又要供樓, 又要支付日常的洗費, 再加埋養 bb 的$$, 壓力仲大呀.....我份工都做左成 10 年, 如果而家唔做都無可能搵番咁多, 我又係要供樓, 又係想快 d 生bb, 咁唯有自己盡量放鬆 d , 而家計劃緊行開幾日去旅行, 希望 relax d, 容易 d bingo

我要努力

別墅

lai88,
我都計劃緊下個月去旅行.
bb3805

複式洋房

我巳放棄了份工一年多了, 無以前咁緊張, 多了時間煲下湯水, 但等左咁耐又係無
:-(

首頁

尾頁

跳至