論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 印印偷食我啲燕窩, 俾你地會點做?

有朋友在燕窩落瀉藥,瀉到菲僱眼凸凸!

兒童是世界上最快樂的人兒。

複式洋房

peterhopingtak,
睇完即刻笑咗出來.
但係我驚佢受我一次, 我受佢幾百次哦. 容物易佢放啲屎屎尿尿落我啲食物度架.

大宅

WahMingTung﹐

其實工人係你既﹐個女又係你既﹐你已經有你既想法﹐咁你老公點諗呢﹖

你都覺呢個工人唔係咁好(e.g.囡囡自己一個人﹐工人就睇雜誌﹐經常入房->可能係打電話)﹐唯一聽你講可取既係餵到囡囡食野﹐咁點解你唔睇下工人點餵參考下呢﹖

正如tweetybird話齋﹐冇話冇左邊個唔得﹐只係冇左爸爸媽媽就唔得﹐咁快就俾工人食住﹐幾時挨得到個女大﹖

大宅

叫佢俾番錢,再唔係同個agent講,因為我都係有咩唔對路就搵agent“產”佢…

伯爵府

Re: 印印偷食我

真係防不勝防
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

I will tell her it's drug for us or tell her I had add drug into it. Don't move it /eat it in refrigerator.

別墅

日防夜防,傭賊難防!好彩我窮鬼一名,冇乜鮑參翅肚。

兒童是世界上最快樂的人兒。

複式洋房

有咗結果, 我輸咗, 因為我高堂玩SHOW HAND, 佢地話如果我俾個囡俾樓下個街坊湊, 阿囡有咩依郁就同我斷絶來往.
不過佢地話日頭會用都啲事間去睇我個囡同埋叫我等囡囡返咗幼稚園(全日制) 之後先炒個工人, 我計過大概係下年八月, 唉! 都仲有成年幾. 我老父話以後有啲咩貴重食物都擺係佢度, 要食個陳過去食(我高堂同我住埋同一個屋苑, 經過個停車埸就係啦), 我老公話我有啲愚孝, 我就覺得唔係LOR, 我只係唔想大家面咗咗啫.

首頁

尾頁

跳至