跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(NEW)

我係 swing 在 2004 年 11 月出世啦......
依家剛剛 15 個月
如果你都係 2004 一齊交換下心得啦.......
多多指教

公爵府

好媽媽勳章

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(NEW)

hello,
我叫chloe呀, 我係04年8月出世架, 我而家18個月, 咪咪話聽日要去健康院, 好驚呀, 又要打針針la. :cry:

伯爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(NEW)

hi
比你提醒我,爭d唔記得mark低 18 個月要去打針呢 :lol: :lol:

公爵府

好媽媽勳章

hi swingBB
好似見過你哋將會參加一d免費pg, 係咪淨係歡迎04年11月出世既小朋友, 因為我都好有興趣呀.

伯爵府

chloemummum
點解唔將咪咪相簿放出黎呀

公爵府

好媽媽勳章

哦, 好似有呀, 你見唔見到?

伯爵府

chloemummum
你都好叻 連0411有咩玩你都睇到
其實都無所謂,你可以入去報名.....不過,依家得番好少位,係就快d啦........
你睇下年齡果度係咪都包括埋 18 個月baby,係就報啦....一齊玩,如果,你怕,你就講比我聽你去邊日,我幫你打上去啦.....

公爵府

好媽媽勳章

好呀好呀 我聽日就打電話上去問, thx

伯爵府

你無放到出黎呀
你先入"觀看脹尸"再去"編輯個人資料"再"URL"入你相簿website先放到出黎架 ?-( ?-( ?-(
chloemummum 寫道:
哦, 好似有呀, 你見唔見到?

公爵府

好媽媽勳章

係呢, swingbb, 你有冇發覺04/8月bb得好少, 點解呢?

公爵府

好媽媽勳章

原來係咁, 等我試吓先

伯爵府

chloemummum
我 check 過啦最大係可以 18 個月,日子o向下面你 click入去choose la....

CLICK HERE.......

伯爵府

我無入 04/8 BB 站睇,都唔知點少法.... ?-( ?-( ?-(
我只係知 0411 有好多 BB 出世 :-( :-(
chloemummum 寫道:
係呢, swingbb, 你有冇發覺04/8月bb得好少, 點解呢?

伯爵府

我要
c u la.....

珊瑚宮

好媽媽勳章

我係2004-12日bb,14個月大

大宅

畀面勳章

Hi~Me B 係04年11月尾出世~
小魔怪係2004年11月28日出世la~~~9個月先識坐定定~12個月先識爬爬 ~14個月先識放手企~16個月先學扶o野行~17個月識行la

伯爵府

swingBB 寫道:
我係 swing 在 2004 年 11 月出世啦......
依家剛剛 15 個月
如果你都係 2004 一齊交換下心得啦.......
多多指教

大宅

各位姊妹,
我和Bo_B Christy 齊齊報到! 
<<Christy - 16 mths>>

伯爵府

manicheung
我地之前見過啦
manicheung 寫道:
我係2004-12日bb,14個月大

伯爵府

殷 寫道:
Hi~Me B 係04年11月尾出世~

首頁

尾頁

跳至