美容扮靚

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

生完咁耐, 個肚鬆晒, 有無人用過, 分享下, 謝謝!

大宅

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

CF ~~
我昨都去osim睇左, 你係咪講緊uZap? 我都好有興趣
你生完幾耐先

大宅

有無人試過, 有效嗎? osim $1,3xx 重有無平d架?

大宅

我都唔知呀 不過好似好多人買喎 我對osim有信心d 我用緊佢按摩腳既美腿小魔師, 幾正架 不過我諗我要生完2個先用得uZap

大宅

ss2003~~
osim uZap $1380, 你有冇jusco j card呀? 每月2, 20號有-5%喎 我昨日係jusco睇過呀
ss2003 寫道:
有無人試過, 有效嗎? osim $1,3xx 重有無平d架?

大宅

我都生左差唔多3年LU
不過一直都唔理佢, 因我又廋, 其實我一D肚腩都無, 不過D皮好鬆,唔知UZAP幫唔幫到我, ...
呀...我都有J CARD喎.....咁米可以平D囉
OTO個個好似貴D, $14XX

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

我昨日買了一個回家, 在店裏覺得好痕, 夜晚做了20分鐘, 今早覺得痛, 今日上午再做多20分鐘, 真是好痛吓.......個sales話兩個星期有效(她的客個個都有效), 咁我為有忍痛兩個星期, 希望到時可以同你地講好消息

大宅

小小bb ~~
請問你係做完部機之後好痛 定係用緊部機既時候都痛呢 會唔會係cool得太緊呢 會唔會係你用得時間太耐, 部機不停咁同你d肌肉做運動, 所以你第二日肌肉酸痛呢 [quote]
小小bb 寫道:
我昨日買了一個回家, 在店裏覺得好痕, 夜晚做了20分鐘, 今早覺得痛, 今日上午再做多20分鐘, 真是好痛

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

做完之後痛, 做的時候痕 好似今日有d暈

大宅

小小bb,

記得兩個星期再報料, 睇o下有咩成果呀
小小bb 寫道:
我昨日買了一個回家, 在店裏覺得好痕, 夜晚做了20分鐘, 今早覺得痛, 今日上午再做多20分鐘, 真是好痛吓.......個sales話兩個星期有效(她的客個個都有效), 咁我為有忍痛兩個星期, 希望到時可以同你地講好消息

大宅

你用cream搽body先滋潤啲無咁痕!
K & J

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

OSIM 小魔師係hsbc可用50,000 bonus分+$8xx就換到喇

大宅

今日看到新聞有介紹oto用的是穴位方法!
這樣, 效果會不會好些?

大宅

叫老公換比我先
kwan0520 寫道:
OSIM 小魔師係hsbc可用50,000 bonus分+$8xx就換到喇

複式洋房

Any update?
大家好, 我係棹藍BB呀!

大宅

小小bb ~~
點呀, 有冇效呀

大宅

我都想知有冇效....
同想問大家有冇OSIM 8 折卡可以借比我,可當日還.
thank!!

大宅

有osim 8折咭既咩?
我都要買uzap, 真係有人願意借比我, 感激萬分...

大宅

OSIM8折卡好似係黑色的..

子爵府

虎到金來勳章

好壓韻呀
小小bb 寫道:
做完之後痛, 做的時候痕 好似今日有d暈

首頁
12345...19

尾頁

跳至