美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻減肥藥最work...???(緊急)

男朋友口講話唔介意我肥.....
但係我知佢心想我瘦d.....
自己亦都想瘦番多d衫著

我想係情人節前著到條靚d既裙同佢一齊出街呀.....
瘦d都得架啦.......

邊隻減肥藥最work呀??
燒腩丸?康婷?
麻煩大家介紹下丫~!

複式洋房

Re: 邊隻減肥藥最work...???(緊急)

up

大宅

我唔係食藥, 但我用FIT兩星期輕了7磅, 1個月廋了10磅.
我朋友話有條formula配合來食. 效果仲好d.
但係情人節只剩一個星期, 廋得太急唔係太好喎.
其實你想輕幾多磅
**Loving You**

複式洋房

fit??係咪有隻熊仔個隻呀??

冇呀...我想係情人節之前瘦番幾磅....
著得靚靚地同佢出街姐....

之後我仲會再儲錢去通淋巴同做機.....

大宅

波斯小貓貓 寫道:
fit??係咪有隻熊仔個隻呀??

冇呀...我想係情人節之前瘦番幾磅....
著得靚靚地同佢出街姐....

之後我仲會再儲錢去通淋巴同做機.....

please click here for details.
祝你減肥成功!!

複式洋房

幾錢架?

大宅

剛剛收到消息, 呢個星期四(9/2)晚上7:30-8:45係銅鑼灣, 有講座 "14天瘦身法", 由營養師&健身教練主講.
完全免費. 即場有試食. 和有抽獎.
如有興趣, 請pm給我報名(姓名, 聯絡電話).
座位有限.

民房

Hi,

Would you pm the formula to me please?

Thanks !

複式洋房

up

大宅

波斯小貓貓 寫道:
幾錢架?

$18 一包, 減肥每天兩包, keep 就每天一包.
配合飲食, 成功減重率很高.
有個朋友的仔仔(十幾歲), 由200磅一個月減了30磅, 一來是他的新陳代謝較快, 亦因為他有運動, 相信最重要的是他食素的. 他是好開心又好有恆心去做的.
但記住要加上運動, 因為有女士回應是, 瘦得太快, 肚皮有d鬆弛.
我本人就無做運動, 因肚腩不是太多肉, 而且我原本目標只是減8-10磅(現在已減到15磅), 所以就無感覺到肚皮有鬆弛. 但相信如果本身肚腩有肉的, 都係加埋運動比較好. 收緊d嘛.
有4個運動昨晚瘦身講座的營養師有提到, 我整理下之後再post出來給大家分享.
下一次talk會係23/2 "越吃越健康". 有興趣可以pm我.

民房

Hi,

I have interest, would you pm to me more info please ?

Thanks

洋房

I am interested. Can you give me more info.

伯爵府

may i have the info too? thanks!!!
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

民房

我都想知呀,因為係新年假後肥左好多呀,你可唔可以pm資料比我呀∼∼謝謝意!!

大宅

sorry ar..你們是在問我嗎? (希望不要表錯情吧)
你們想知道什麼?
是FIT的info?
還是條formula? (個formula都係配合fit來吃的)
如果你們想要的是FIT的info.
可以到這裡看看.
**click here**
想要詳細點減, 你們都係pm我吧.
我正忙於整理昨晚的"14天瘦身法"talk的資料. 我整好先post出來大家分享吧.
不過個人認為, 減肥最重要亦最簡單的方法是
- 改善自己的飲食習慣
- 飲多d白開水
- 運動 (呢樣我好懶, 無做)
減肥產品就算幫到你減重, 之後都要自己keep.
大家努力!!

複式洋房

減肥藥我就唔知,但我就飲減肥茶,而家個肚腩好明顯細左,效果幾好,當然唔會好似減肥藥咁快有效果啦,我平時每日飲一杯,好快就有效果,去排毒時輕鬆好多。我D朋友都話我瘦左,我剛剛替朋友訂了幾盒,你如果有興趣可以CLICK我個簽名檔睇下或PM我。
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

bunny510,

我有興趣, 可否PM詳細資料俾我? THX!

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

bunny510

請問邊到可以買到FIT?

男爵府

HI,

你話$18 一包, 減肥每天兩包, keep 就每天一包. 是什麼? 請PM告知. THANKS.

bunny510 寫道:
[quote]
波斯小貓貓 寫道:
幾錢架?

$18 一包, 減肥每天兩包, keep 就每天一包.
配合飲食, 成功減重率很高.
有個朋友的仔仔(十幾歲), 由200磅一個月減了30磅, 一來是他的新陳代謝較快, 亦因為他有運動, 相信最重要的是他食素的. 他是好開心又好有恆心去做的.
但記住要加上運動, 因為有女士回應是, 瘦得太快, 肚皮有d鬆弛.
我本人就無做運動, 因肚腩不是太多肉, 而且我原本目標只是減8-10磅(現在已減到15磅), 所以就無感覺到肚皮有鬆弛. 但相信如果本身肚腩有肉的, 都係加埋運動比較好. 收緊d嘛.
有4個運動昨晚瘦身講座的營養師有提到, 我整理下之後再post出來給大家分享.
下一次talk會係23/2 "越吃越健康". 有興趣可以pm我.
[/quote]

民房

del

首頁

尾頁

跳至