跳至

首頁
23456...67

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 2003年3月媽媽會 Part 35 - 萬事如意!

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 35 - 萬事如意!

benben & rabbit,
thanks! Yes....14 wk loo! :mrgreen:

伯爵府

bbchiu

any prize for this!!??

cwy
confirm!!
haha. . . congratulations to you again!!
該用戶已被刪除

大宅

bbchiu's mom,
thanks!

benben,
prize....獎你.....再來一個.....

男爵府

cwy,
[size=large]恭喜晒

伯爵府

cwy
甘我祝你生對 twins lar!!

幾時到你呀??!!!
really want to say congratulations to you wor!!

大宅

3,
多謝哂!幾時到你? :mrgreen:

benben,
照o左唔係twins loo!不如我預祝你下次生對twins啦!
該用戶已被刪除

伯爵府

呢 shu 都真係好多人大肚, 生仔
唔知係咪有 d 互相影響

大宅

cwy
congratulations to you!! 你話我幾大"夢", 咁都miss 左.

bbchiu's mom,
no la......too old to have bb again....

3,
check pm 5mins later.

大宅

cwy,
恭喜晒你!!! 咁有冇唔舒服??
有冇唸住請個工人幫輕

大宅

hi vvbb
long time no see/chat ah!! miss u too. actually i miss all of you ah. michelle is sooooooo ugly (opposite wording ah)

"人到**" sill keep it for ah 3... she is as u said 眾望所歸

男爵府

cocobb,
pls check pm

好鬼忙,唔得閒啋你地 :tongue:

大宅

cwy,
恭喜恭喜!!!
btw...你都鬼鬼馬馬la...
成日唔去MT又話自己腸胃炎...
:mrgreen:

h3,("人到**")
sure no problem la~~~ :mrgreen:

heee...初9先開工...家陣出街先...byebye...
btw...我會每晚訓前温書...any urgent call me la!

happy3 寫道:
re: 設計A4可愛bb相
hello, 可否又勞煩你呢? :mrgreen:

大宅

Dear all,
Re-on聽日減價, 明治/雪印大仔都係$150per can!

大宅

cwy,
哈哈哈, 有人卒之比老公"攪掂"左 .........恭喜晒 !!!

cocobb,
OP生日會我見你之前無報名, 以為你地一家3口未起身, 廢事去tim

bblong,
longlong做mud 喊到你要即刻返屋企 ?

hello,
今日有無去 ? 新聞話好多人wor

大宅

yuma,
聽日lunch 放唔放便叫賓賓落你樓下個lobby

大宅

vvbb,
方便 !! 不過最好~1點, 因為大細女都要開餐, 每日最瘋癲就係11:30am-12:45noon 呢段時間

大宅

yuma
hi hi... 我去ka, 一年一次生日會喎, 點可以唔去. 我話左比阿3知, 佢無我心, 唔幫我寫之ma. (3, 你唔會嬲我咁寫個何 )

我e+真係唔係成日可以上來, n咁多野做.
coming sun, ok?

首頁
23456...67

尾頁

跳至