潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

rositaso 發表於 12-6-19 16:16
但係依家咁睇好麻煩,變左要上網睇,咁要app 黎做咩?
我可能表達得唔好, 我既意思係: 不如開一版專係講品牌, 好似"潮流時尚" 版咁獨立一個~~
因為我平時多數用IPHXXE 上BK, 所以都覺得"HERMES 分享專區" 好難睇~

大宅

回覆:神尾葉子 的帖子

我老花,一入去變網頁版睇死我啦

公爵府

for the post like "chanel GST VS hermes GP", how should it be separated?

珍珠宮

lulu123456 發表於 12-6-19 16:19
咪係囉, 搞一個唔搞一個, 同埋版主咁抽起咗, 其實好唔方便國民啫, 除非佢好似人哋第二D FORUM咁, 可以篩選 ...

係呀...如果分品牌..
最好仲可以分埋邊d都係要引人叫佢開盒,or開袋既post..
我都唔想入到去先知又係得個盒or袋....浪費時間

大宅

回覆:lovelykitty 的帖子

唔上咪唔駛嘥妳啲寶貴時間囉,又要睇又要講:;pppp:

伯爵府

畀面勳章

回覆:lovelykitty 的帖子

我地真係被人呃過無數次,但d人依然繼續

大宅

引用:我地真係被人呃過無數次,但d人依然繼續 +

原帖由 pakyin1108 於 12-06-19 發表
我地真係被人呃過無數次,但d人依然繼續
妳比人呃左啲咩好多時jm們買左心頭好嗰種喜悅好想立即搵人分享下,我自己都係咁,唔知妳係咪,直接啲講,可能妳眼紅啩

大宅

lovelykitty 發表於 12-6-19 16:32
係呀...如果分品牌..
最好仲可以分埋邊d都係要引人叫佢開盒,or開袋既post..
我都唔想入到去先知又係得個盒 ...
係啦, 最討厭係得個盒嗰D, 要等好多耐先有個樣睇嗰D, 版主呢D國民你要封POST啦, 仲有版主你咁為國民著想, 其實無COMMENT只係得個ICON嗰D你都應該做吓嘢啦, 人哋出面嗰D要扣分GA

大宅

starz~ 發表於 12-6-19 16:30
for the post like "chanel GST VS hermes GP", how should it be separated?
我都想問呢個問題, 如果係咁, 有人張個個POST都將兩個LABEL COMPARE就入邊"分享專題"呢? 咁咪"違背"咗版主GE"好意"囉

男爵府

回覆:Hermes 分享專區

好難再分享落去,咁樣咪叫人唔駛睇!就係因為多人留意H或分享H先有咁多topics出現,攪成咁,唔掂喎?

男爵府

其實外國網站好多人都會先post 盒, 再慢慢先拆俾大家睇。 我又覺得冇問題, 反正上得嚟留言,都係得閒啫。或者某些國民比較心急, 下次應寫明 {心急者勿入}

大宅

回覆 回覆:peepee的帖子

同意,不過好多時即刻買左想同大家分享左先,但冇理由係街拆黎影相。。同埋有時想講埋咩鋪有咩貨

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

Hermes 分享專區

大家好!今次開這分享專區,是給各位以後可以就這品牌一起討論交流,而版主將之前的主題關閉後,如不貼在這專區,那主題下沉後大家便很難找回資料參考了。
而被關閉的主題是不可再回覆,大家可以繼續用手機在這裡分享。

亦由於版面太多同一品牌主題,故版主須要一點時間關閉,以後同一品牌太多討論的話,版主都會開這類專帖集中討論。
謝謝大家!
Red2008

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:rositaso 發表於 12-6-19 16:01 淨係

原帖由 lulu123456 於 12-06-19 發表
咪係囉, 搞一個唔搞一個, 同埋版主咁抽起咗, 其實好唔方便國民啫, 除非佢好似人哋第二D FORUM咁, 可以篩選 ...
版主須要時間將其他品牌設專區,唔會只做一個的。

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比我地算啦, 唔想睇名牌野既就去潮流時尚, 想傾名牌既就去新一版, 咁樣又唔使成日比公海班人吱吱左左, 又可以滿足潮版既jm, 而家搞分頁講H & C, 講真我無興趣睇

潮媽小巴  Totally agree~~  發表於 12-6-20 00:30

侯爵府

烹飪版日日都係煮嗰d餸 / 整包, 你唔通又開個整包專區, 靚湯專區, 住家菜專區既分頁咩, 人地出post都係想有人回應同分享, 你搞咁多個專區分頁出嚟無晒意思

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:版主:我覺得好麻煩囉,+講真,+活躍開潮版既j

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比我地 ...
完全同意呀!!唔好搞成咁啦!妳関咗嘅帖子又冇得回覆,又何來可以繼續討論落去呢!名牌都係潮流一種,而家潮流係興H,咁大家又鍾意,有乜問題先!版主求求妳啦!

公爵府

回覆:Red2008 的帖子

超級版主,我讚成另設「名牌專區」,又方便現在國民討論名牌,亦回應了投訴潮版變單一名牌化,咁咪可以一舉兩得!

潮媽小巴    發表於 12-6-20 00:30
littlecheung    發表於 12-6-19 21:38

侯爵府

alecmargaret 發表於 12-6-19 21:10
完全同意呀!!唔好搞成咁啦!妳関咗嘅帖子又冇得回覆,又何來可以繼續討論落去呢!名牌都係潮流一種,而家 ...
我覺得版主應該係為呢版既主流人仕利益做大前提, 唔好為左一小撮唔抵得人既講二句, 又走去左隔壁我地, 咁樣搞到我無晒意思係呢度出post /回post, 要睇H & C手袋, 上品牌website / 去purxx forum 已經大把, 嚟BK係因為有一班志同道合既jm一齊傾講下自己鐘意既野, 咁唔搞法我覺得BK 好似唔歡迎我地嚟分享名牌....

潮媽小巴    發表於 12-6-20 00:31

大宅

引用:版主:我覺得好麻煩囉,+講真,+活躍開潮版既j

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比我地 ...
完全同意,版生諗下啦

首頁
12345...11

尾頁

跳至